Kovid-19'la mücadelenin kahramanları yaşadıklarını anlattı: Lütfen sizler evde kalın

Virüsle mücadelede en büyük görev, hekimlerindi. Ailelerinden ve evlerinden uzak kalan doktorlar, fedakarlıklarıyla yüreklere işledi. Görev başındaki kahramanlar bu süreçte yaşadıklarını şöyle dile getirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2020 Güncelleme 30 Mart 2020, 07:05
Kovid-19’la mücadelenin kahramanları yaşadıklarını anlattı: Lütfen sizler evde kalın

İÇİNDEKİLER

Virüsle mücadelede en büyük görev, hekimlerindi. Ailelerinden ve evlerinden uzak kalan doktorlar, fedakarlıklarıyla yüreklere işledi. Görev başındaki kahramanlar bu süreçte yaşadıklarını şöyle dile getirdi:



Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Tolga Önder: "Halkımız için canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımız evlerinde kaldığı sürece bizlerin de ailelerimizden ayrı kaldığı süre azalacak."




Acil
Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Özlem Akıncı Dikme: "Bu süreçte sizlere en uygun sağlık hizmetini vermek için çalışıyoruz. Ülkemizdeki vaka artış eğrisi vatandaşlarımız evde kaldığı sürece düşecek. Lütfen sizler evde kalın..."



DR.
Ali Suat Erkoç: "Doktorluk, yaşatmak için yeri gelince yaşamını hiçe saymak. Bu dönem beklentimiz vatandaşlarımızın tüm tedbirlere uyması ve sabırlı olması."

Mehmet YILDIRIM-Neslihan KONANÇ