Rize’de sokak ortasında kadın cinayeti! Hatice Kurt kimdir? Hatice Kurt katili kim?

Hatice Kurt kimdir? Hatice Kurt katili kim? Rize’de yaşayan 46 yaşındaki Hatice Kurt, eski eşi tarafından sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. Katil Ali Rıza Havuz'un (61) 3 farklı sosyal medya hesabından birinde, 'Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Cinayeti işleyen Ali Rıza Havuz’un ifadesinde kullandığı gerekçe ise kan dondurdu.

Giriş Tarihi 28 Mart 2020, 12:07 Güncelleme 28 Mart 2020, 12:09
Rize’de sokak ortasında kadın cinayeti! Hatice Kurt kimdir? Hatice Kurt katili kim?

İÇİNDEKİLER

Hatice Kurt kimdir? Hatice Kurt katili kim? Rize'de sokak ortasında kadın cinayeti! Ali Rıza Havuz, eski eşi Hatice Kurt'u sokak ortasında başından vurarak yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz kadın hayatını kaybetti. Hatice Kurt cinayetinin ardından Ali Rıza Havuz'un (61) 3 farklı sosyal medya hesabından birinde, 'Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

HATİCE KURT KATİLİ KİM?

Olay, dün saat 15.00 sıralarında kentin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde yaşandı. Caddede ablasıyla yürüyen Hatice Kurt'a, boşandığı Ali Rıza Havuz, tabancayla ateş etti. Kurt, başından vurularak, ağır yaralandı. Olay anında caddeden geçen polis ekibi, Ali Rıza Havuz'u yakalayarak, gözaltına aldı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İFADESİ KAN DONDURDU!

Polisteki ifadesinde, Hatice Kurt'u sosyal medya hesabı açtığı ve fotoğraflarını paylaştığı için vurduğunu söyleyen Ali Rıza Havuz'un 3 farklı sosyal medya hesabı olduğu belirlendi. Havuz'un sosyal medya hesaplarından birinde, 23 Mart günü, 'Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin' paylaşımı yaptığı görüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Rize Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan Ali Rıza Havuz, sabah saatlerinde güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Havuz ile beraberindeki 2 polis memurunun koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven taktığı görüldü.

SON FOTOĞRAFINI BÖYLE PAYLAŞMIŞ

Öte yandan Hatice Kurt'un, sosyal medya hesabından en son kızı ile olan fotoğrafını 'Benim canlarım' notuyla paylaştığı görüldü.