Şehit babasının sarık ve cübbesini eleştiren Lütfü Türkkan'ın kızından köşkte lüks noel partisi!

Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nu ziyaret eden Derik Kaymakamı şehit Muhammed Fatih Safitürk’ün babası hakkında skandal bir paylaşımda bulunan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kızı Dilara Türkkan’ın evinde düzenlenen NOEL partisi sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Giriş Tarihi 20 Aralık 2019, 12:50 Güncelleme 20 Aralık 2019, 14:32
Şehit babasının sarık ve cübbesini eleştiren Lütfü Türkkan’ın kızından köşkte lüks noel partisi!

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, 2020 Bütçe görüşmeleri sırasında TBMM Genel Kurulu'nu ziyaret eden Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk hakkında skandal paylaşımda bulunmuştu. Türkkan, Asım Safitürk'ün fotoğrafını çekerek, "Kim bu sarıklı cübbeli arkadaş?" diye sormuş tüm tepkiyi üzerine toplamıştı.

AK PARTİ DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ!
Türkkan'ın bu paylaşımına sert tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Devletimiz ve milletimiz ebediyete kadar size şükran borçludur. Dedeleri şehit, evladı şehit olan büyüklüğünüze hürmet etmeye kelimeler yetmez. Şehit torunu ve şehit babası olarak herhangi bir makamı ziyaretiniz, o makama şeref verir" ifadelerini kullanmıştı.

ÇENGELKÖY'DE LÜKS NOEL PARTİSİ
Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'Ün babasının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sarıkla gelmesini eleştiren İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın modacı kızı Dilara Türkkan, Çengelköy'deki evinde yılbaşı partisi verdi.

CANLI YAYINLADILAR
Dilara Türkkan'ın Instagram hesabından naklen yayınladığı parti, partideki farklı kişiler tarafından da yayınlandı.

Partide kadın kılığına girmiş bir erkeğin dans etmesi dikkat çekti.

Türkkan ailesinin evindeki yılbaşı partisi çok sayıdaki kişi tarafından canlı izlendi..

"YAHUDİLEŞMİŞLER" DEMİŞTİ!
Geçen ay gündeme gelen 'gösterişli bebek mevlidi'ni "Haksız kazançla zenginleşerek lüks içinde yaşayan Protestan Müslüman dediğimiz bir kesim var ki; fikri anlamda Yahudileşmişlerdir bunlar." sözleriyle eleştiren Türkkan, bu kez eleştirilen taraf oldu.

"KARUN SARAYI GİBİ..."

Türkkan'a sosyal medyada gelen binlerce tepki ve eleştiri twitlerinden bazıları;