Reyting sonuçları Kuruluş Osman, Kurşun reyting sıralaması! Kim birinci oldu? 27 Kasım Çarşamba Reyting sonuçları:

27 Kasım reyting sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. 27 Kasım Çarşamba günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak edilirken reyting sonuçları hakkında araştırmalar artış gösterdi. 27 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.Total'de 1.sırada ATV’de yayınlanan “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Kuruluş Osman”ın özeti, 3.sırada “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” yer aldı. Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2019, 12:08 Güncelleme 28 Kasım 2019, 12:08
Reyting sonuçları Kuruluş Osman, Kurşun reyting sıralaması! Kim birinci oldu? 27 Kasım Çarşamba Reyting sonuçları:

İÇİNDEKİLER

Ekranları başında gece ve gündüz kuşağı yapımlarını merakla takip eden izleyiciler 27 Kasım reyting sonuçları hakkında araştırma yapmaya başladı. Bu akşam saat 20.00'de Kuruluş Osman 2.bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlerken, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk ise 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İzleyiciler şimdi Kurtuluş Osman ve Afili Aşk reyting sıralamasını öğrenmek istiyor. Çarşamba akşamları TRT 1'de Benim Adım Melek, Kanal D'de Afili Aşk, ATV'de Kuruluş Osman, TV 8'de MasterChef Türkiye programları yayınlanıyor. Yeni bölümlerin yayınlanmasının ardından sıralama belli oluyor. Haberimiz içerisinden reyting sıralaması ile ilgili güncel açıklamaları takip edebilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

27 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

27 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total'de 1.sırada ATV'de yayınlanan "Kuruluş Osman", 2.sırada "Kuruluş Osman"ın özeti, 3.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Kuruluş Osman", 2.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", 3.sırada "Kuruluş Osman"ın özeti yer aldı.

GEÇEN HAFTA KİM BİRİNCİ OLMUŞTU?

KURULUŞ OSMAN 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Osman, Bamsı Bey'in oğlu Aybars'ın katillerinin kalede yuvalanan bir ihanet şebekesi olduğunu düşünerek gizlice kaleye girer ve kalede güvendiği tek kişi olan Kulucahisar Tekfur'u Yorgopolos ile gizli bir anlaşma yapar.

OSMAN'A BÜYÜK TUZAK

Ancak bu anlaşmadan hemen sonra öldürülen tekfurun cesedi, Osman'ın ayaklarının dibine düşer.

OSMAN KATİLLERİN PEŞİNE DÜŞÜYOR

Katillerin peşine düşen Osman, bataklıkta kendini kurtaran rahibelerle burun buruna gelir.

OSMAN RAHİBELERİN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENECEK Mİ?

Osman rahibelerin aslında kim olduklarını öğrenebilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Osman'ı yakalayabilecek midir? Yoksa Osman, Yorgopolos'un katillerini bulup, kaleden çıkabilecek midir?

KURULUŞ OSMAN REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

Yapımcılığında Mehmet Bozdağ'ın yer aldığı, yönetmenliğini Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın üstlendiği Bozdağ Film imzasıyla ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı nefes kesen sahneleriyle seyircisini ağırlayacak olan Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Osman Gazi'nin yaşamının konu olarak ele alındığı ve Osmanlı Devleti'nin kuruluş sürecini iddialı bir şekilde gözler önüne seren yeni bölümde heyecan ve gerilim seviyesi zirveye tırmanacak.

Son bölüm final sahnesinin ardından yayına giren Kuruluş Osman 2.bölüm fragmanında Aygül'ü yakalayarak tutsak eden düşmanların, ''Osman, teslim ol! Dündar beyin kızı senin yerine kellesinden olacak'' sözleri damgasını vurdu. Aygül, Osman'ın teslim olmaması adına canını dişine takıp korkusuzca meydan okurken Osman Gazi'nin; ''Bu kaleyi onlara mezar eylemezsem, bana da Ertuğrul oğlu Osman demesinler'' şeklinde tüm gücünü ve kararlılığını ortaya koyması öne çıkan detaylar arasındaki yerini alıyor.

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.