15 Temmuz anma töreninde alanı terk eden CHP’li Fatma Kaplan'a tepki yağıyor: Yüzsüzler

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi "TİYATRO, TİYATRO, TİYATRO" diye paylaşım yapan CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, dün Kocaeli’de düzenlenen demokrasi nöbetine katıldı. Skandal sözlerini unutup törene katılan CHP’li Fatma Kaplan, Başkan Erdoğan'ın "Kılıçdaroğlu havalimanından kaçtı" sözleri üzerine, genel başkanı ile ilgili gerçekleri hazmedemeyerek alanı terk etti. Kaplan'ın bu tavrına CHP'lilerin alkış tutmasına ise sosyal medyadan tepki yağdı: Bu olaydan kahraman üretmeye çalışıyorlar yüzsüzler!

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2019, 11:31 Güncelleme 16 Temmuz 2019, 11:38
15 Temmuz anma töreninde alanı terk eden CHP’li Fatma Kaplan’a tepki yağıyor: Yüzsüzler

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz için "TİYATRO, TİYATRO, TİYATRO" sözlerini çabuk unutan CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan, utanmadan Kocaeli'de demokrasi nöbetine katıldı. Programda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması dev ekrandan verildi. Başkan Erdoğan'ın 15 Temmuz'u anma töreninde yaptığı konuşmasında "Kılıçdaroğlu havalimanından kaçtı" sözlerini duyunca kimseye selam vermeden alanı terk etti.

CHP'LİLER UTANMADAN ALKIŞ TUTTU
Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gerçekleri hazmedemeyen CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan'ın bu tavrına CHP'liler alkış tuttu.

BU OLAYDAN KAHRAMAN ÜRETMEYE ÇALIŞIYORLAR YÜZSÜZLER
Kaplan'a alkış tutanlara sosyal medyadan tepki yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı Twitter hesabından "Bu olaydan kahraman üretmeye çalışıyorlar yüzsüzler." diyerek tepki gösterdi.

DARBE GİRİŞİMİ İÇİN "TİYATRO" DEMİŞTİ
CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, darbe girişiminin ardından sosyal medyada "Tiyatro" yazmış ve sonra gönderisini silmişti.

KILIÇDAROĞLU HAVALİMANINDAN KAÇMIŞTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz öncesinde "Darbe olursa tankın önüne ilk ben çıkarım" deyip hain darbe kalkışması sırasında Atatük Havalimanı'nda tanklara selam durması ve darbe haberini alınca Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine kaçmıştı.