Alman gazeteciden İsmail Küçükkaya'ya tepki: Görevden alınmalıdır

Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak yayının moderatörlüğünü üstlenen İsmail Küçükkaya, tarafsızlık ilkesini çiğnemiş, ortak yayından önce CHP adayı ile bir araya gelerek kafalarda büyük soru işaretleri bırakmıştı. Skandala ilişkin A Haber'e açıklamalarda bulunan Alman Gazeteci "Küçükkaya görevden alınmalıdır" dedi.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2019, 09:36 Güncelleme 21 Haziran 2019, 09:41
Alman gazeteciden İsmail Küçükkaya’ya tepki: Görevden alınmalıdır

İÇİNDEKİLER

CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'ın bir araya geldiği ortak yayının moderatörlüğünü yapan İsmail Küçükkaya, yayından önce CHP adayı ile gizlice buluşmuş ve akıllarda soru işaretleri bırakmıştı.

SORULAR ÇALINDI
CHP adayı İmamoğlu ile sözde tarafsız moderatör İsmail Küçükkaya'nın Taksim'de bir otelde gizlice buluşması skandalının ortaya çıkması, soruların ortak yayın öncesi paylaşıldığı şüphelerini arttırmıştı. CHP'liler tarafından "tarafsız" diye günlerce parlatılan Küçükkaya, karıştığı bu skandalla büyük tepki toplamıştı.

GÖREVDEN ALINMALI
A Haber özel yayınına katılan Alman Gazeteci Christoph Horstel, CHP adayı ile Küçükkaya'nın buluşmasının ahlaka aykırı olduğunu vurguladı. Horstel, Küçükkaya için "görevine uygun biri değildir, görevden alınmalıdır" ifadelerini kullandı.