Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları açıklandı! MSÜ tercih sonuçları sorgulama

Son dakika haberine göre binlerce adayın merakla beklediği Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları açıklandı. Sonuçlar MSÜ'nün internet sitesinden yayınlandı.

Giriş Tarihi 14 Haziran 2019, 09:14 Güncelleme 14 Haziran 2019, 09:34
Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları açıklandı! MSÜ tercih sonuçları sorgulama

İÇİNDEKİLER

29 Nisan 2019 - 17 Mayıs 2019 tarihlerinde tercihlerini tamamlayan adaylar için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları elektronik ortamda erişime açıldı.

MSÜ TERCİH SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2019 YILI ASKERİ ÖĞRENCİ TEMİNİ
MSB Milli Savunma Üniversitesi 2019 Yılı Askeri Öğrenci Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 24 Haziran - 26 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. MSÜ Harp Okulları ve Meslek Yüksek Okullarına başvuran adaylar, tercih ettikleri okullar ve MSÜ-2019 puan türleri göz önüne alınarak en yüksek puandan başlayarak sıralanmıştır.

Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte Kara Harp Okulu Komutanlığı (Bakanlıklar/Ankara) adresinde hazır bulunacaklardır.

Seçim Aşaması Faaliyetleri
Hava Harp Okulu adayları için;
1. GÜN : Evrak Kontrolü, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme Testi ve

Fiziki Yeterlilik Testi.
2. GÜN : Psikomotor Testi
3. GÜN : Mülakat, Müzik Yeteneği ve Müzik Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu tercihi olan adaylar için) ve Hastane Sevk aşamalarından oluşmaktadır.