Son dakika: Konya merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu

Konya merkezli 8 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik 'ankesör' operasyonunda hakkında yakalama kararı verilen Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli 7'si muvazzaf 25 askerden, 17'si gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Son dakika: Konya merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında örgütün 'mahrem abileri' tarafından ankesörlü telefonlardan ardışık olarak aranan askerlerin kimlikleri tespit edildi. Bunun üzerine aralarında 1 emekli albay ve askeri okuldan ihraç edilen öğrencilerin de bulunduğu 7'si muvazzaf 25 asker hakkında yakalama kararı verildi.

Son dakika: Konya merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu-1

Karar üzerine Konya merkezli 8 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler