CHP'nin 'su fiyatı' çıkmazı! Ekrem İmamoğlu da Kılıçdaroğlu gibi bilemedi

Geçtiğimiz günlerde projelerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, suyun fiyatını yüzde 50 düşüreceğini iddia ederken büyük bir gafa imza attı. Ekrem İmamoğlu, bir gazetecinin suyun metreküp fiyatını sorması üzerine cevabı bilemedi. İmamoğlu'nun bu halleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 yıl önceki açıklamalarını akıllara getirdi. Kılıçdaroğlu da aynı soruya cevap verememişti. İşte CHP'nin projelerinin ne kadar hayal ürünü olduğunu gösteren o açıklamalar...

Giriş Tarihi 02 Mart 2019, 10:03 Güncelleme 02 Mart 2019, 10:16
CHP’nin ’su fiyatı’ çıkmazı! Ekrem İmamoğlu da Kılıçdaroğlu gibi bilemedi

İÇİNDEKİLER

CHP'nin 31 Mart seçimlerinde İstanbul adayı olan Ekrem İmamoğlu, başkan seçildiği takdirde su fiyatlarını ucuzlatacağını ifade etmişti. Beton Ekrem İstanbul'daki suyun metreküp fiyatından tıpkı 10 yıl önce genel başkanı Kılıçdaroğlu gibi habersiz olduğu ortaya çıktı.

10 YIL SONRA YİNE AYNI YANIT
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun 2009 yılında CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu gibi İstanbul'da suyun metreküp fiyatından habersiz olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu önceki gün kendisine yöneltilen bu yöndeki soruyu sadece geçiştirmekle yetindi. Kılıçdaroğlu da 2009 yılında başkan adayı olduğunda aynı soru yöneltildiğinde aynı yolu seçmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN ERZURUM'DAN YANIT VERDİ
Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da bulunan İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu için, 'Bay Kemal 'İstanbul'da, Ankara'da eğer biz belediyeleri alırsak suyu ucuzlatacağız' diyor. Bay Kemal, İzmir sendeydi, Muğla sendeydi. Suyu ucuzlattın mı?' diyerek tepki gösterdi.