Başkan Erdoğan Sezai Temelli'nin görüntülerini izletip parmağıyla işaret etti! İşte baş terörist...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'deki toplu açılış töreninde HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin skandal görüntülerini izleterek ''İşte Baş terörist... Bu bir beka meselesidir. kimlere karşı hani bir tane mutabakat kurmuşlar ya kim var burada CHP var. Kim var burada bölücü terör örgütünün desteklediği parti var. Bizim ülkemizde Kürdistan diye bir bölge var mı? Neden beka meselesi dediğimiz anlıyor musunuz? İstiyorsan Kuzey Irak'ta Kürdistan var. Defol oraya git...'' dedi.

Giriş Tarihi 01 Mart 2019, 18:26 Güncelleme 02 Mart 2019, 02:15
Başkan Erdoğan Sezai Temelli’nin görüntülerini izletip parmağıyla işaret etti! İşte baş terörist...

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'deki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Kürdistan'da kazanacağız" açıklamasını hatırlattı ve o skandal görüntüleri izletti.

Başkan Erdoğan görüntüleri izlettiği sırada parmağıyla HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'yi işaret ederek, "İşte baş terörist..." ifadesini kullandı.

İSTİYORSANIZ KUZEY IRAK'TA KÜRDİSTAN VAR! DEFOL ORAYA GİT!
Başkan Erdoğan, Bu bir beka meselesidir. Kimlere karşı hani bir tane mutabakat kurmuşlar ya kim var burada CHP var. Kim var burada bölücü terör örgütünün desteklediği parti var. Bizim ülkemizde Kürdistan diye bir bölge var mı? Neden beka meselesi dediğimiz anlıyor musunuz? İstiyorsan Kuzey Irak'ta Kürdistan var. Defol oraya git... Ve biz size bu toprakları böldürtmeyeceğiz. Biz sırtımızı PKK'ya dayadık diyor. Peki biz sırtımızı nereye dayadık? Biz sırtımızı halka ve hakka dayadık." dedi.