AK Partili vatandaşlardan tokat yiyen Ekrem İmamoğlu'na HDP'liler destek çıktı

AK Partili vatandaşların tepkilerinden dolayı sokağa çıkamaz hale gelen CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun tek destekçisi HDP'li vatandaşlar oldu. Ekrem İmamoğlu ile konuşan vatandaşlar, "Yüzde 14 oyumuz var. Biz boşta bekliyoruz. Canla başla seninleyiz. Sizin şuan halkla buluşmanız bize Selahattin Başkan'ı anımsatıyor. Koyu bir HDP'li olarak arkandayız." dedi. İşte İmamoğlu ile HDP'liler arasında geçen o diyalog...

Giriş Tarihi 07 Şubat 2019, 13:06 Güncelleme 07 Şubat 2019, 14:13
AK Partili vatandaşlardan tokat yiyen Ekrem İmamoğlu’na HDP’liler destek çıktı

İÇİNDEKİLER

Her sokağa çıkışında AK Partili vatandaşların tepkisiyle karşılaşan CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na tek destek HDP'li vatandaşlardan geldi. "Koyu bir HDP'li olarak arkandayız." diyen HDP'li İmamoğlu'na sahip çıktı.

İMAMOĞLU DESTEKÇİLERİNİ BULDU
İmamoğlu'nun yanına yaklaşan başka bir vatandaş ise "Yüzde 14 oyumuz var. Biz boşta bekliyoruz. Canla başla seninleyiz. Sizin şuan halkla buluşmanız bize Selahattin Başkan'ı anımsatıyor." diye konuştu.

"TERÖRİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPANA OY VERMEM"
CHP'li Ekrem İmamoğlu'na bir tepki de Hatice teyzeden geldi. Hatice Ocak, "CHP, vatan hainlerinin yanında olursa asla oy vermem" dedi.

"BEN ERDOĞAN'DAN VAZGEÇMEM"
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul sokaklarında şok üstüne şok yaşıyor. 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden İmamoğlu'na yeni şok ise oy istediği yaşlı teyzeden geldi. Yaşlı teyze İmamoğlu'na "Sen Kılıçdaroğlu'nun adamı mısın? Yok anam yok onlarla iş olmaz O Türkiye'yi yer bitirir. Ben Recep Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmem" sözleriyle yanıt verdi. Bir başka vatandaşla ise CHP'nin hakaret dilini eleştirince de Ekrem İmamoğlu bu sefer cağ kebabı istedi.

"BUNDAN BAŞKASI BİZE ÇÖZÜM ÜRETEMEZ"
Seçim çalışmalarına devam eden CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla'da Aydıntepe semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu'na bir kadın, Başkan Erdoğan'ın broşürünü göstererek "Bu bizim gönlümüze kurulmuş bir taht. Bundan başkası bize çözüm üretmez." dedi.