Başkan Erdoğan ağlayan çocuğa böyle seslendi: Deden kurban olsun sana

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, gözyaşları içinde ağlayan çocuğa seslendi. Başkan Erdoğan, "Deden kurban olsun sana bir dur da ben de seni çok seviyorum. Ağlama yok ağlarsan beni de burada ağlatırsın" dedi.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 12 Ocak 2019, 18:15
Başkan Erdoğan ağlayan çocuğa böyle seslendi: Deden kurban olsun sana

İÇİNDEKİLER

AK Parti Kocaeli Aday Tanıtım Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşması sırasında kendisine seslenen çocuğa "Deden kurban olsun sana. Ağlamak yok. Beni de ağlatırsın" dedi. Erdoğan'a sesini duyuran çocuk daha sonra gözyaşlarına boğuldu.

AĞLAYAN ÇOCUK BAKIN KİM ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Kocaeli Aday tanıtım toplantısında tribünleri dolduran partililerinin tezahüratları arasında konuşması için sahneye çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çerçeveli fotoğrafını almak için para biriktirmesi ile gündeme gelen 13 yaşındaki Emirhan Soydan, Erdoğan'a sesini duyurmak için konuşması boyunca "Cumhurbaşkanımız sizi çok seviyorum" diye bağırdı.

"AĞLAMAK YOK BENİ DE AĞLATIRSIN"

Kendisine seslenen çocuğa yanıt veren Erdoğan, "Deden kurban olsun sana. Ben de seni seviyorum" diye seslendi. Erdoğan'ın kendisine seslenmesi sonrasında küçük çocuk gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan küçük çocuğu gören Erdoğan, "Ağlamak yok beni de ağlatırsın" diye yanıt verdi.