Son dakika: Kar tatili haberi geldi! 4 Ocak'ta bu illerde okullar tatil!

Son dakika haberi...Türkiye kar yağışının etkisi altına girmeye başladı. Ülke genelinde etkili olan kar yağışı hayatı da olumsuz etkiledi. Özellikle doğu bölgesinde yollar kapanırken ulaşımda da aksamalar meydana geldi. Bu da özellikle öğrencilerin okullarına gitmesinde oldukça güçlükler meydana getirdi. Öğrenci ve velileri ise bu soruların cevabını merak ediyor.. Okullar tatil olacak mı? Kar hangi illerde etkili oldu? Hangi illerde okullar tatil? Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından ise ilk tatil haberi de geldi. Yarın bu illerimizde okullar tatil olacak... İşte 4 Ocak Cuma günü okulların tatil olduğu iller...

Giriş Tarihi 03 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 04 Ocak 2019, 08:05
Son dakika: Kar tatili haberi geldi! 4 Ocak’ta bu illerde okullar tatil!

İÇİNDEKİLER

Başta İstanbul olmak üzere tüm illerimizin hava durumuyla birlikte, valiliklerin açıklamalarını takip ediyoruz. Ülkeyi beyaz örtüye kaplayan kar yağışı bir çok ilde etkisini göstermeye devam ediyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4 Ocak için bir çok ilde yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.Yurdun bir çok ilinde beklenen kar yağışı başladı.Kar yağışlarının başlaması ile binlerce ögrenci "4 Ocak 2019 cuma günü yani yani yarın okullar tatil mi "sorusuna yanıt aramaya başladı. İstanbul okullar tatil mi 4 Ocak ?
Ankara, Konya Sivas, Karaman, Kayseri ve Elazığ kar tatili olacak mı? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte ülkemizde okulların tatil olduğu iller.

ÇANAKKALE
Çanakkale Milli Eğitim İl Müdürlüğü il genelindeki tüm okulların yarın tatil olduğunu duyurdu. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre yarın (4 Ocak Cuma) yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime bir günlüğüne ara verilecek.

KIRKLARELİ
Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde akşam saatlerinde yoğun bir şekilde başlayan kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yoğun uyarılarının ardından kar yağışı sınırdan Türkiye'ye giriş yaptı. Kar yağışının giriş yaptığı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi beyaz örtü ile kaplandı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Demirköy ilçesinde eğitime 1 gün ara verildiği aktarıldı.

Valilikten gelen açıklamalarla birlikte liste güncellenecektir.

Öğrencilerin en çok merak ettiği iller ise, Ankara ve İstanbul. Buradaki öğrenciler okullarının tatil olup olmayacağını merak ediyor. Ankara'da kar etkili olurken, İstanbul'da henüz yağış başlamadı. Ve valilikten henüz bir açıklama yapılmadı. Gelen açıklamaların ardından liste güncellenecektir.