Kılıçdaroğlu Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet etti

Avrupa Birliği, Ankara'ya yeşil ışık yaktı. Kemal Kılıçdaroğlu ise kalem-kağıda sarıldı. 'Türkiye AB'ye alınamaz' yalanını attı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, yine Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet etti. "15 yılda demokrasiden uzaklaştık" yalanını dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2018 Güncelleme 30 Kasım 2018, 07:59
Kılıçdaroğlu Türkiye’yi Avrupa’ya şikayet etti

İÇİNDEKİLER


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Almanya seyahatine çıktı. Avrupa'nın özel kalem müdürü gibi tavır aldı. Türkiye'nin AB üyeliğine hazır olmadığı palavrasını sıktı.
Frankfurter Allgemeine'deki yazısında ise yalanın dozunu artırdı. "Türkiye çok geriledi. Suçsuz insanlar hapiste" iftirasını attı. Türk düşmanlarına göz kırptı.



Kemal Kılıçdaroğlu, yine şaşırtmadı! Frankfurter Allgemeine Zeitung'a köşe yazdı. "Türkiye, Atatürk'ün kazandırdığı temel değerlerden, laik, demokratik, sosyal hukuk devleti ilkelerinden, parlamenter demokrasiden uzaklaştı" yalanını ortaya attı. "Deniz Yücel serbest kalmıştır ama hala Türkiye'de Almanya kökenli insanlar tutukludur. Kısa vadede Türkiye'nin AB ile ilişkilerinde önemli bir gelişme beklemek de gerçekçi olmayacaktır" ifadesini kullandı.