Son dakika: MHP'den flaş hamle: Üsküdar teşkilatı görevden alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde protesto yapan MHP Üsküdar İlçe teşkilatı görevden alındı.

Giriş Tarihi 05 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 05 Ekim 2018, 16:04
Son dakika: MHP’den flaş hamle: Üsküdar teşkilatı görevden alındı

İÇİNDEKİLER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde yaşanan gerginliğe ilişkin 11 kişi gözaltına alındı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Üsküdar ilçe teşkilatı, il başkanlığı ve genel merkezin bilgisi dışında hareket ettiği için görevden alınmıştır" dedi.

İLÇE TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İstanbul Üsküdar İlçe Teşkilatı, İstanbul İl Başkanlığı ve MHP Genel Merkezinin bilgisi dışında hareket ettiğinden dolayı görevden alınmıştır" ifadelerini kullandı.

11 KİŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, Meral Akşener'in Beylerbeyi'deki konutunun önünde dün akşam bir grup tarafından slogan atılmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Polis ekiplerine yapılan araştırmada grubun içinde yer aldıkları belirlenen 11 şüpheli gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

Şüpheliler hakkında "Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet" ile "Tehdit" suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

MHP'LİLER MERAL AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANMIŞTI

Meral Akşener'in evinin önünde akşam saatlerinde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşanmıştı. Akşener'in Üsküdar'daki evinin önünde toplanan grup, Bahçeli lehine sloganlar atıp tehditler savurmaya başladı.