Başkan Erdoğan: Fiyat farkını şikayet edin

Başkan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında vatandaşlara mesaj gönderdi: Alışılmadık, görülmedik şekilde fiyat farkı varsa bunları zabıtaya bildirin...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2018 Güncelleme 03 Ekim 2018, 01:34
Başkan Erdoğan: Fiyat farkını şikayet edin

İÇİNDEKİLER

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle oldu:
BİZ 2023'ten başlayarak 2053 hedeflerine ulaşmak için kan kusup kızılcık şerbeti içtik. Aslolan Türk milletinin menfaatleridir.
CUMHURBAŞKANLIĞI ve TBMM seçimlerinden başarıyla çıktık. Mahalli idareler seçimlerinde de daha iyisini elde etmemiz gerekiyor. Kimse 'bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur.' diye bize aday teklifiyle gelmesin. Halkına tepeden bakan, gurur ve kibir abidesi adamları bize getirmeyin. Yerel seçimlerde aday belirlerken ehliyet ve liyakat en büyük kriterimiz olacak.
BÜYÜK devlet olmak demek içeride ve dışarıda pek çok meseleyi aynı anda başarıyla yönetmek demektir. Türkiye içeride disiplin, değişim üzerine kurulu ekonomik programını uygularken, dışarıda da adımlar atmaya devam ediyor.
BÖLGEDE masada olduğunuz sürece sözünüz var. Artık bütün savaşlarda alanda varsanız, masada varsanız sözünüz geçer. Onun için baştan itibaren 'Dünya 5'ten büyüktür' dedik. Bunu sonuna kadar devam ettireceğiz.
BM Genel Sekreteriyle ve 14 ülke liderleriyle görüşmelerimiz oldu. ABD ve Almanya'da gayet verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Söylemediğimiz bir şey kalmadı.
SEVGİLİ milletime seslenmek istiyorum. Gerçekten alışılmadık, görülmedik şekilde ürünlerde fiyat farkları varsa bunları belediye zabıtalarına iletin.



GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GENÇ NÜFUS

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında, 'Yaşlı refahı için yaşlı hakları' konferansında konuştu. "Yaşlanmak bilgelikle eşdeğerdir" diyen Erdoğan "Türkiye nüfusu 2050'de yaşlanmaya başlayacak. Genç nüfus bir ülkenin en önemli gücüdür, gücü korumak için doğum oranlarının artması şart" diye konuştu.



YENİ EKONOMİ PLANINI ANLATTI
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti Ana Kademe İlçe Başkanları Toplantısı'na katıldı. Albay rak, görüşmeye ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu. Albayrak, toplantıda yeni ekonomi programı ve ekonomide öncelikli stratejilere ilişkin düşüncelerini partililerle paylaştıklarını ifade etti.