Maganda İsmail Küçükkaya'yı teşhir edelim

Her fırsatta "kadın haklarının yılmaz savunucusu" rolünü kesen İsmail Küçükkaya'nın 2 yıl önce evlendiği eşine şiddet uyguladığı ortaya çıktı. İşte İsmail Küçükkaya'nın "kadına şiddet" konusundaki samimiyetsizliği...

Giriş Tarihi 02 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 02 Ekim 2018, 11:41
Maganda İsmail Küçükkaya’yı teşhir edelim

İÇİNDEKİLER

2016 yılında evlendiği Eda Küçükkaya ile boşanma arifesinde olan İsmail Küçükkaya'nın eşine şiddet uyguladığı ve "şu anki konumum olmasa yüzünü gözünü dağıtırdım" gibi ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

Oysa Küçükkaya, gerek sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar gerekse katıldığı etkinliklerde sıkça "kadına şiddetten" dem vuruyordu. Hatta bu konuda o kadar duyar kasıyordu ki; CHP'li Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen "Kadına şiddet" paneline moderatör olarak dahi davet edilmişti.

İşte eşine şiddet uygulayan maganda İsmail Küçükkaya'nın sözde kadına şiddet duyarı kastığı o paylaşımlar:

TEŞHİR EDİYORUZ
Kadına şiddet uygulayan erkeklerin teşhir edilmesi gerektiğini söyleyen İsmail Küçükkaya'nın bu sözlerine hak vererek kendisini teşhir ediyoruz.

"Kadına şiddet erkek sorunudur" diyen İsmail Küçükkaya'nın eşine şiddet uyguladığı ortaya çıkınca sosyal medya kullanıcıları tarafından "sorunlu bir kişiliği olduğu da tescillenmiş oldu" yorumları yapıldı.

Bir yılda uygulanan kadına şiddet rakamını paylaşan İsmail Küçükkaya, artık bu sayıya +1 ile kendini de dahil edebilir.

KADINA ŞİDDET PANELLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ OLMUŞ!
Sosyal medya ve televizyon ekranları üzerinden sözde duyar kasan İsmail Küçükkaya, kadına şiddet panellerinin de vazgeçilmez ismi olmuş. CHP, HDP ve MHP'li kadın vekillerin de katıldığı "Kadınlar İçin Tek Ses" organizasyonuna katılan Küçükkaya, programın moderatörlüğü görevini üstlenmişti.

CHP'li belediyeler tarafından kadına yönelik düzenlenen organizasyonların da vazgeçilmez ismi olan İsmail Küçükkaya'nın eşine uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya üzerinden kadın platformlarına çağrı yapıldı. Daha önce sayısız kez işbirliği yaptıkları İsmail Küçükkaya'nın eşine uyguladığı şiddet sonrası kadın platformlarının açıklama yapması ve Küçükkaya'yı kınaması istendi. "Yeni Özgecanlar olmasın" diye açıklamalar yapan Küçükkaya'nın bu konudaki samimiyeti sorgulanmaya başlandı.

LAİKLİK, ÇAĞDAŞLIK ADI ALTINDA ŞOV YAPMIŞTI
Kadın haklarının yılmaz savunucusu(!) rolü üstlenen Küçükkaya, yazdığı bir yazıda kadına şiddeti "laiklik ve çağdaşlığa" bağlamıştı. Laik ve çağdaş olmamanın getirisi olarak kadına şiddeti gören Küçükkaya'nın nasıl bir takiye örneği sergilediği bir kez daha ortaya çıkmış oldu.