Başkan Erdoğan; Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile görüştü

Başkan Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ve TBMM Başkanı görüştü. Görüşmeden sonra açıklama yapan Erdoğan, "Devlet Bahçeli ile görüşmemiz inşallah önümüzdeki günlerde olacak"

Giriş Tarihi 01 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 01 Ekim 2018, 16:17
Başkan Erdoğan; Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Erdoğan, 27'nci Dönem 2'nci Yasama Yılı'nın açılış konuşmasını yapmak üzere geldiği TBMM'den ayrılırken, gazetecilerin sorusunu cevapladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yerel seçimlerde ittifak yapılması konusunda bir görüşme olup olmadığı sorusuna ilişkin Erdoğan, "Bakalım önümüzdeki günlerde. Sayın Başkan ile zaten konuştuk. O da olumlu bakıyor." diye konuştu.



TBMM BAŞKANI DAVET ETTİ
​Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de bir araya geldi. İki lider TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın daveti üzerine buluştu. Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet ettiği ancak Kılıçdaroğlu'nun programını gerekçe göstererek davete katılmadığı belirtildi. Davete ayrıca İYİ Parti Grup Başkanvekili Ahad Andican da katıldı. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

BAŞKAN ERDOĞAN MECLİS'TEN AYRILDI
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'den ayrıldı.

Erdoğan, 27. Dönem 2. Yasama Yılı'nın açılış konuşmasını yapmak üzere geldiği TBMM'den ayrıldı. Başkan Erdoğan'ı, TBMM Başkanı Binali Yıldırım resmi törenle uğurladı.