Başkan Erdoğan Köln'de Türk vatandaşlara seslendi

Başkan Tayyip Erdoğan’ın Almanya’da konuşma yapmaması için seferber olanlar bu kez Erdoğan’ın ayağına geldi. Köln’de Türk vatandaşlarına seslenen Erdoğan’ı ise on binler takip etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2018 Güncelleme 30 Eylül 2018, 00:03
Başkan Erdoğan Köln’de Türk vatandaşlara seslendi

İÇİNDEKİLER

ALMANYA'DAKİ temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Almanya Başbakan Angela Merkel ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank eşlik etti. Kahvaltı sonrası Köln Merkez Camii'ni açılışına katılan Erdoğan, burada önemli mesajlar verdi:

GEREK Sayın Steinmeier gerekse Sayın Merkel ile görüşmelerimizde iki ülkeyi yakından ilgilendiren meseleleri samimiyetle ele aldık. İki gün boyunca yaptığımız temasların köklü Türk-Alman dostluğunu daha da perçinlediğini düşünüyorum.

BİR süredir belli çevreler, bilhassa yurt dışında yaşayan kardeşlerimizi iki taraflı bir cendereye almaya çalışıyor. Bir yanda DEAŞ, FETÖ ve PKK gibi katil sürüleri üzerinden gençlerimiz terör tuzağına çekilirken diğer yandan ırkçı örgütler Müslümanların hak ve hukukunu hiçe sayıyor.



BİZİM nazarımızda Berlin'de pazar yerindeki sivilleri katleden DEAŞ'lı caniler neyse 2 ay önce 11 aylık Bedirhan bebeği annesiyle beraber şehit eden PKK'lı katiller de odur.

ALMANYA'DA doğup büyümüş bir Mesut Özil'imiz, bir İlkay'ımız ile İngiltere'de bir fotoğraf çektirdik diye kendilerini dışladılar. Bu iki gencimiz dışlanmasını ben onun cumhurbaşkanı olarak doğrusu hazmedemedim.

DEMOKRASİ düşmanlarının, Avrupa'nın demokratik kurumlarını istismar etmesine daha fazla göz yumulmamalıdır.



Başkan Erdoğan, Almanya ziyaretinin üçüncü gününde Başbakan Merkel ile kahvaltıda buluştu.

TANIMLANAMAYAN CİSİM
BAŞKAN Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye'ye saldırarak Alman siyasetinde prim yapan Cem Özdemir rezil oldu. "Oraya giderek Erdoğan'ı rahatsız edeceğim" diyen Özdemir, Erdoğan'a karşılıklı konuşmak istediğini belirtti. Erdoğan'ın adeta görmezden geldiği Cem Özdemir'in bu hali ise Alman medyasında konu oldu. Der Spiegel, Erdoğan'ın, Cem Özdemir'e tanımlanamayan cisim muamelesi yaptığını yazmıştı.