Gürsel Tekin, 'gömlek' açıklamasıyla Cumhuriyet'i de ikna edemedi

Gürsel Tekin'in 'pahalı gömlek' açıklaması CHP'ye yakın Cumhuriyet Gazetesi'ni tatmin etmedi. Her fırsatta FETÖ ve CHP'nin sözcülüğüne soyunan Cumhuriyet gazetesi bile Gürsel Tekin'in önceki gün yaptığı 'gömlek' açıklamalarına sahip çıkmadı.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2018, 13:06
Gürsel Tekin, ’gömlek’ açıklamasıyla Cumhuriyet’i de ikna edemedi

İÇİNDEKİLER

CHP'de Gürsel Tekin'in pahalı gömleğiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Tekin ise, dün konuyla ilgili eleştirilere yanıt verirken söyledikleriyle yeniden tepki çekti.

"UTANMIYOR MUSUNUZ" DEDİ
"9 villa, 11 şirket, 7 tane benzin istasyonu olan bir adama gömleğin fiyatı sorulur mu? Utanmıyor musunuz?" diyen Tekin, "Ama bunların hepsinin hesabını soracağım. Gömleğin fiyatı; 2 gömlek 390 lira yani gömlek 185 lira. Hiç boğazımızdan haram girmemiştir, girmez. Fıtratımızda yok." şeklinde konuşmuştu.

SAHİP ÇIKAN OLMADI
CHP'li Tekin'in dün "9 villa, 7 benzin istasyonu olan adama gömleğin fiyatı sorulur mu" diyerek yaptığı bu savunmadan sonra partiye yakın bir çizgide yayın yapan Cumhuriyet Gazetesi dahi Tekin'e sahip çıkamadı.

Cumhuriyet, CHP'li Tekin'in sözlerinden "9 villa" kısmını alarak Twitter hesabından paylaştı.



Gürsel Tekin'in skandal açıklamalarının ardından, yıllar önce çaycılık yaptığı sırada çekildiği bu fotoğraf ise sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları Tekin'in bu fotoğrafı için, "Çaycılıktan gelinen nokta" yorumunu yaptı.