İçişleri Bakanlığı'ndan Sedanur'un otopsisiyle ilgili açıklama

İçişleri Bakanlığı, cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'e ilişkin, "Tecavüz bulgusuna dair herhangi bir veri yoktur" açıklamasını yaptı.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 23 Eylül 2018, 17:59
İçişleri Bakanlığı’ndan Sedanur’un otopsisiyle ilgili açıklama

İÇİNDEKİLER


Kars Kağızman'da öldürülen Sedanur'la ilgili önemli açıklama...Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz: "Sedanur Güzel'in cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı ve ölümünün nasıl gerçekleştiği net olarak ancak patolojik inceleme sonucu belli olacaktır."

"OTOPSİ SONUÇLARI AÇIKLANDI BİLGİSİ DOĞRU DEĞİL"
Bu arada Kars Valisi Rahmi Doğan, Sedanur Güzel'in otopsi sonuçları hakkında konuştu. Doğan konuya ilişkin "Sedanur kızımızla ilgili basında çıkan otopsi sonuçları açıklandı bilgisi doğru değildir" açıklamasında bulundu. Numunelerin incelenmesi için Van'a gönderildiğini dile getiren Doğan "Otopsi için alınan numuneler incelenmek için Van'a gönderilmiş olup neticelenince sonuçlar kamuoyuna açıklanacaktır" diye konuştu.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolduktan 7 gün sonra dün sabah saatlerinde cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlanmıştı. Cinayete kurban gittiği kesinleşen Sedanur'un ölüm nedeni, organlarından alınan örneklerle netleşecekti.