Bu ülkede TL geçer

Başkan Erdoğan önemli mesajlar verdi: “Bu ülkede dolarla, avroyla, şunla bunla kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Lirası geçer ,Türk Lirası’yla her şey yürüyecek. Aksi takdirde bunun bedelini öderler...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2018 Güncelleme 20 Eylül 2018, 02:42
Bu ülkede TL geçer

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Gaziler Günü" törenine katıldı. Şunları söyledi: Kriz, mıriz filan sakın ha bunlara aldırmayın, bunların hepsi manipülasyondur, bizde kriz filan yok. Evelallah daha da güçleneceğiz. Öyle AVM'lerde, şurada, burada manipülasyon yapanlara da aldırmayın, bundan sonra bu ülkede dolarla, avroyla, şunla bunla kira mira yok. Bu ülkede bundan sonra Türk Lirası geçer, Türk Lirası'yla her şey yürüyecek. Aksi halde bunun bedelini öderler. Burası Türkiye, Amerika değil. Dolayısıyla burada Türk Lirası'nın hükmü vardır, Türk Lirası'yla beraber mağazanı kiraya verirsin, alışverişini de Türk Lirası'yla yaparsın, zaruretler ayrı konulardır.

KÜLLİYE'DE DEV ZİRVE
Erdoğan, Citibank, General Electric, Pepsi, Coca Cola, Boeing, Microsoft ve Google'ın da bulunduğu ABD'li 30 dev şirketin Türkiye'deki yöneticilerini kabul etti. Yaptığı açıklamada, "ABD ile sorunların iş dünyasını etkilemesini istemem. Siyasi sorunlar, ekonomik sorunlarla karıştırılmamalı. Türkiye ihtiyaçlara göre gereken düzenlemeleri yapmaya devam edecektir. Stratejik ortaklığımız yatırım ve ticaret ile güçlenecek. Serbest piyasa prensiplerinden taviz verilmeyecek. Türkiye uzun vadede büyüme performansını koruyacaktır" dedi.