Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Yılmaz "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum" dedi.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 18 Eylül 2018, 17:16
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti

İÇİNDEKİLER

AK Parti'de Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi sürpriz bir istifa haberi geldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz, şunları söyledi: "Söylenecek o kadar söz var ki; Hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum. Küllensin diye... 23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerde helal ediniz. Allaha emanet olunuz."

Geçtiğimiz yıl Başkan Erdoğan AK Parti teşkilatlarına yaptığı konuşmada 'Metal yorgunluğu olursa Türkiye paslanır' demişti. Bu açıklamanın ardından AK Partili bazı belediyelerde istifa süreci yaşanmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile başlayan istifalar Ankara, Bursa, Balıkesir, Niğde ve Düzce Belediye Başkanlarının istifasıyla sona ermişti.