Cesur kürekler

Terör sona erdi, bölgeye huzur geldi. Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde yaklaşık üç ay önce kurulan Çukurca Rafting Kız Takımı, Türkiye Şampiyonası üçüncü ayak yarışlarını üçüncü sırada bitirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2018 Güncelleme 17 Eylül 2018, 01:50
Cesur kürekler

İÇİNDEKİLER

Terör örgütüne hem sınır içinde hem sınır dışında büyük darbe indirildi. Doğu ve Güneydoğu terörden temizlendi. Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde yaklaşık üç ay önce kurulan Çukurca Rafting Kız Takımı rekorları alt üst etti. Takım, Van'ın Çatak İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası üçüncü ayak yarışlarını üçüncü sırada bitirerek gelecek için umut verdi. 59 takım arasında 3. olan Çukurcalı kızlar herkesi sevindirdi.

EZBER BOZDULAR
Antrenör Seher Kılıç, "Bu şampiyonaya kızlarımız ilk defa katıldı, ona rağmen gösterdikleri başarı bizleri şaşırttı. Yakın zamanda Çukurca'da rafting kamp alanı da kurulacak" dedi. Sporculardan Elvan Seven ise ailesinin bu sporla uğraşmasına önce ön yargıyla yaklaştığını ancak daha sonra alıştıklarını dile getirdi. Sporculardan Yasemin Duran da "Çukurca'daki bütün arkadaşlarıma rafting sporuyla uğraşmalarını tavsiye ediyorum" dedi.



Çukurcalı kızlar, Çatak'tan geçen Botan Çayı'nda küreklere asıldı. Rakiplerini geride bıraktı.