Simsarlara meydanı

Başkan Erdoğan, Ankara’da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu: “Devleti manipülasyonlarla köşeye sıkıştırarak haksız kazanç elde etmek isteyen simsarlara meydanı bırakmayacağız. Bu millet en zor zamanında yedi düveli hallaç pamuğu gibi atmış bir millettir.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2018 Güncelleme 15 Eylül 2018, 01:41
Simsarlara meydanı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün Ankara'da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. İşte Erdoğan'ın mesajları: ABD'nin açıklamaları ile alçak bir döviz saldırısına maruz kaldık. Temmuz ayı boyunca aynı seviyelerde seyreden dövizin Ağustos'ta bir anda 7 lira seviyesine yükselmesi başlı başına bir ekonomik suikast girişiminin delilidir.

OKUL KİTAPLARINI ÇÖZDÜK
Stokçulara gereken cevabı gerek İçişleri gerekse Hazine ve Maliye Bakanlığımız verecek. Buralara baskınlar yapmak suretiyle 'Sen stokçuluk mu yapıyorsun, gel bakalım bunun bedelini öde...' Bunlara bunun fırsatını vermeyeceğiz. Çünkü stokçuluk Türkiye'de benim normal esnafımı ciddi manada sıkıntıya düşürüyor. Okul kitaplarının basılamadığından sağlık ve ilaç hizmetlerinin aksayacağına kadar pek çok dedikodu üretiliyor. Okul kitapları meselesini çözdük.

Bu ülkede çözülemeyecek bir şey yok. Bizde artık sistem oturmuş vaziyette. Biz döviz möviz, dolar molar bunların hepsini aşacağız. Devleti bu tür manipülasyonlarla köşeye sıkıştırarak haksız kazanç elde etmek isteyen simsarlara asla meydanı bırakmayacağız. Türkiye'yi dövizle, faizle, enflasyonla dize getirebileceklerini sananlar, bu milleti hiç tanımıyor demektir. Bu millet en zor zamanında, Çanakkale'de yedi düveli hallaç pamuğu gibi atmış, Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla tamamlamış bir millettir. Bu dönemler, bize karşı karınlarındaki hayasızlığı dökenleri tespit etme yanında, halisane bir şekilde yanımızda olanları da görme imkanı bulduğumuz dönemlerdir.

YEREL SEÇİM İTTİFAKI
Başkan Erdoğan, yerel seçimlerdeki ittifak yapılıp yapılmayacağına ilişkin olarak da "24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında ve Mecliste MHP ile ittifak yapmıştık. Mahalli idareler seçimlerinde böyle bir imkan olur mu bakacağız" diye konuştu


NİKAH ŞAHİDİ OLDULAR
Erdoğan, akrabası Ali Erdoğan'ın oğlu Bilal Kubilay Erdoğan ile Dilan İnaç'ın düğününe katıldı. Eşi Emine Erdoğan ile nikah şahitliği yaptı.




Başkan Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi'nde başarılı olan kursiyerlere plaket verdi. Seda Altundağ ödülünü almaya 40 günlük bebeği ile geldi.