Selim Arda Ermut kimdir? Selim Arda Ermut nerelidir?

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri belli olmasının ardından tüm isimler merak edilir oldu. En çok merak edilenlerden biri de Selim Arda Ermut oldu. Genç yaşına rağmen önemli görevlerde yer alan Selim Arda Ermut kimdir en çok arananlar arasına girdi bile. Selim Arda Ermut daha önceden aşina olduğumuz bir isim. Peki Selim Arda Ermut kimdir? Nerelidir? Selim Arda Ermut kaç yaşında? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 12 Eylül 2018, 11:08
Selim Arda Ermut kimdir? Selim Arda Ermut nerelidir?

İÇİNDEKİLER

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Müdürü'nün atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetim kurulu üyelerinden biri de Selim Arda Ermut oldu. Peki Selim Arda Ermut kimdir? Selem Arda Ermut nereli ve kaç yaşında?

SELİM ARDA ERMUT KİMDİR?

1980 Karaman doğumlu olan Ermut, 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Ermut, 2005 - 2006 yılları arasında da Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde Basın ve Halka İlişkiler Müşaviri olarak görev aldı. Selim Arda Ermut, TYDTA'da çalışmalarını sürdürdüğü 8 yılı aşkın süre içerisinde; Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden Sorumlu Proje Direktörlüğü, Hindistan'dan Sorumlu Proje Direktörlüğü ve TYDTA Başkanı Başdanışmanlığı görevlerinde bulundu.

2015 yılında Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (Başbakanlık Yatırım Ajansı - TYDTA) Başkanlığı görevine getirildi. 12 Eylül 2018'de ise Resmi Gazete'de yayınlanan kararla, Türkiye Varlık Fonu Yönetimi A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri'nden biri oldu.