Hacamat yaparken yakalanan kişi kaportacı çıktı

İstanbul Avcılar'da yasadışı yollarla hacamat yaptığı öğrenilen kapartocı görenleri şaşkına uğrattı. Baskında hacamat yapan kişi yakalandı. Haberin ardından herkesin en çok merak ettiği şeylerden biri hacamat nedir oldu. Peki hacamat nedir, nasıl yapılır? Hacamatın faydaları nelerdir? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2018, 10:46
Hacamat yaparken yakalanan kişi kaportacı çıktı

İÇİNDEKİLER

İSTANBUL Avcılar'dan yasadışı yollarla hacamat yapan kişiye, polis baskını düzenlendi. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı baskında sahte hacamatçının gerçek mesleği şoke etti. Peki nedir bu hacamat?

Avcılar'da yasadışı ve izinsiz şekilde "Hacamat" yaptığı ileri sürülen bir iş yerine Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri baskın yaptı. Baskın yapıldığı sözde "hacamatcının" gerçek mesleğinin kaportacı olduğu iddia edildi.

HACAMATÇI KAPORTACI ÇIKTI

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, sağlıksız koşullarda izinsiz olarak bir apartman dairesinde "Hacamat" yaptığı üzerine harekete geçti. Sözde tedavi yapılan yere gelen ekipler, kapıyı çaldı ancak kimseyi bulamadı. Eve çağrılan çilingir yardımı ile kapı açılırken M.C.Y. de geldi. M.C.Y., tedavi uygulanan yerin çekilmesini istemezken, görüntü almak isteyen gazetecilere de saldırdı. Polis ekipleri tarafından hacamat yapılan malzemelere el konulurken M.C.Y.'de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Söz konusu apartman dairesi de mühürlendi.

HACAMAT NEDİR?

Uzmanlar, vücut direncini arttıran, vücuttaki ağır metal ve toksinlerden kurtulmanın en doğal yöntemlerden birinin de vücudun herhangi bir yerinin üzerine boynuz, bardak, kupa ya da şişe oturtarak kan alma olarak bilinen 'hacamat' tedavisi olduğunu söylüyor. Hacamatı kısaca deri altında birikmiş, vücutta hastalıklara neden olan toksinlerden yoğun kanın vakumlanarak dışarı alınması işlemidir.

HACAMATIN FAYDALARI NELERDİR?

Ağrısız, acısız, yatak istirahatsiz, iş gücü kaybı olmadan tatbik olunan bir tedavi metodu olan hacamat, uygun zaman dilimlerinde belli aralıklarla usulüne uygun olarak yapılırsa, vücudun dışarıya atamadığı ağır metaller, toksinler, serbest radikaller, kullanılan ilaçların ve hormonlu gıdaların vücutta bıraktığı kalıntılar emilerek bedenimizin normal formuna gelmesi sağlanmış olur.

Hacamatın faydaları ise uzmanlar tarafından şöyle sıralanıyor; bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, vücuda direnç kazandırır. Kanda birikmiş ağır metal ve toksinlerin atılmasını sağlar. Ödemleri çözer. Kan üretimi ile görevli organları uyarır. Beyin fonksiyonlarını canlandırır. Ağrıları giderir. İleride oluşabilecek muhtemel hastalıkların önlenmesinde etkilidir. Bel, boyun fıtığı, eklem ağrıları, karaciğer, kalp hastalıkları, psikolojik hastalıkların ve bunun gibi tüm kronik hastalıkların tedavisinde faydalıdır. Göze canlılık verir, görme kabiliyetini artırır Unutkanlık ve dikkat eksikliği olanlar, okuduğunu zor anlayanlar ve baş ağrısı şikayeti olanlar için kafadan hacamat çok faydalıdır.