Kalbimdeki Mesut!

Memleketi Bergama’ya giden Amine Gülşe, şapkasındaki ve kolyesindeki ‘M’ harfi ile ilgili soruları cevapladı: Mesut çok özel biri. Ona her yerde destek vermek için ‘M’ harfini kullanıyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2018 Güncelleme 29 Ağustos 2018, 01:46
Kalbimdeki Mesut!

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig'i takımlarından Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, en büyük desteği nişanlısı Amine Gülşe'den görüyor. Almanlar'ın ırkçılığıyla başlayan skandal iftiralarla devam eden olaylarda da hep Amine'nin desteğini hisseden Mesut, "O benim hayatımın anlamı" dedi. Güzel oyuncu Amine Gülşe, dün memleketi Bergama'ya gittiğinde de konu yine Mesut Özil oldu.




Instagram'da paylaştığı fotoğrafta şapkası ve kolyesindeki 'M' ile ilgili sorulan soruları cevaplayan Amine Gülşe, "Mesut'a her yerde destek verdiğimi göstermek için güzel bir yol. O çok özel biri" dedi. Sosyal medyada da çok sevilen ve ilişkileri hep olumlu yorumlanan Amine-Mesut'un yakında evleneceği de belirtildi.

IRKÇILIK YAPTILAR
Manchester ​City'nin başarılı oyuncusu İlkay Gündoğan, Mesut Özil'in milli takımı bırakması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gündoğan, "Fotoğraf olayından sonraki gelişmeler beni endişelendirdi. Mesut, Alman futbolu için çok şey yaptı. Büyük kayıp. Benim için de çok şey yaptı. Bir Alman politikacının 'Milli Takım'da 25 Alman futbolcu, 2 tane de keçi s....n var' demesi ırkçılık. Irkçılık yapıldı. Ama bu, Almanya'daki tüm insanların ırkçı olduğu anlamına gelmez" dedi.