Dolar molar yolumuzu kesemez

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2018 Güncelleme 11 Ağustos 2018, 04:15
Dolar molar yolumuzu kesemez

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün "Bayburt Buluşması" programında ve Gümüşhane'de halka hitap etti. Döviz kurundaki hareketliliği değerlendiren Erdoğan, "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin. Neymiş dövizmiş... Neymiş kurmuş. Geçin o işleri geçin. Yastığının altında doları, avrosu, altını olan varsa bunu gitsin Türk Lirası ile bankalarımızda bozdursun. Bu bir milli, yerli mücadeledir. Bu, bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere milletimin cevabı olacaktır. Bizler bu mücadelede gerekirse yedi düvele meydan okumaktan çekinmedik çekinmeyiz" diye konuştu.

Erdoğan ayrıca "Bazı ülkeler Türkiye'nin taraf olduğu tüm meselelerde darbecileri koruyan, teröristleri bağrına basan, hak ve hukuk tanımayan bir tavır içine girdiler. Ekonomimizde son günlerde yaşanan olumsuzluklar da bu çarpıklığın farklı bir boyutudur" açıklamasında bulundu.

​PUTİN İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. İkili, Türkiye ile Rusya arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin olumlu bir seyir izlemesinden memnuniyetlerini dile getirdi. Görüşmede, Suriye ve Astana sürecine ilişkin son gelişmeler de ele alındı.