Son dakika: Ankara'da FETÖ operasyonu: 9 binbaşıya gözaltı kararı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde, FETÖ terör örgütü ile ile irtibatları tespit edilen 9 binbaşı hakkında gözaltı kararı verildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Son dakika: Ankara'da FETÖ operasyonu: 9 binbaşıya gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ' nün mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, kontörlü telefonlar ile ankesörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 9 binbaşı hakkında gözaltı kararı verildi.

9 BİNBAŞI İÇİN GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ'nün mahrem imamları ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, kontörlü telefonlar ile ankesörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 2'si aktif görevde 9 binbaşı hakkında gözaltı kararı verilmiştir" denildi. Açıklamada, ayrıca gözaltı kararı verilen şüphelilerin yakalanması içi Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma yürütüldüğü belirtildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.