Sapığı görmezden geldiler

Her fırsatta çocuk tacizi konusunda hassas olduğu vurgulayan CHP medyası, CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nün otobüsünde yaşanan çocuk tacizi skandalını görmezden geldi. Aktuel yazarı Ersoy Dede, bugün yazdığı yazıda CHP'deki pedofili skandalını görmezden gelen Hürriyet'e "Bu adam AK Partili yönetici ya da AK Parti seçmeni olsa nasıl bir algı yapardınız?" sorusunu sordu.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2018, 11:43
Sapığı görmezden geldiler

İÇİNDEKİLER

İşte Ersoy Dede'nin yazısından o bölüm

Ya hu bu Hürriyet değil miydi daha ortada neyin ne olduğu bile bilinmezken insanları tacizci, tecavüzcü ilan eden.. Gururlarıyla oynayıp intihara sürükleyen.. Neden peki, neden görmüyor bu haberi koskocaman manşetle birinci sayfasından?...

Ben söyleyeyim size.. Çünkü adam CHP'li.. Bir parti yöneticisi.. Ne olur elinizi vicdanınıza koyun söyleyin, bu Hürriyet zaman zaman kriminal haberlerin peşine düştüğünde, bırakın parti yöneticisi olmasını insanların hangi partinin seçmeni olduğundan bile yola çıkarak algı oluşturmaya çalışmaz mıydı?.. Açık konuşalım. Otobüste tacizin baş kahramanı AK Parti'nin bırak yöneticisi olmasını.. Facebook hesabında yanlışlıkla bir Erdoğan fotoğrafı paylaşmış 22 milyon AK Parti seçmeninden biri olsaydı.. Haydi zorlayın kendinizi.. Ne yazardı Hürriyet?.. "O Sapık AKP'li Çıktı" yazar mıydı, yazmaz mıydı?.. Tanıyın bu adamları.. Çocuğa karşı işlenmiş suçlar hangi mahallede olduğuna göre değişkenlik arz ediyor bu adamlar için.. Eğer bir yurtta yaşanmışsa böyle bir hadise "işte bunların yurtları böyle" diye yazarken hiç tereddüt etmezler.. Ama bir CHP'li ise olayın kahramanı ve olay bir CHP otobüsünde geçiyorsa, haber bile olmaz.. Değiştirmek için değil farkında olduğumuzu söylemek için yazdım..