Erdoğan için yarışa girdiler

Giriş Tarihi 26 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ocak 2018, 16:02
Erdoğan için yarışa girdiler

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, "Beklenen gündü bu hamd olsun o beklenen gün geldi çattı. Şimdi süreç, kararlı bir şekilde devam ediyor. Tüm dünyaya bir kez daha ilan ediyorum; Türkiye'nin Afrin'deki operasyonu sadece ve sadece terör örgütlerine ve teröristlere karşıdır.'' ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan, daha sonra cuma namazını AK Parti Genel Merkezi karşısında bulunan Başyazıcıoğlu Camii'nde kıldı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte cuma namazını AK Parti Genel Merkezi karşısında bulunan Başyazıcıoğlu Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte AK Parti Genel Merkezi karşısındaki Başyazıcıoğlu Camii'nde kıldı. Cami çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların yanına giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti.


Vatandaşlar, Erdoğan için büyük bir izdihama sebep oldu. Vatandaşlar Erdoğan'ı daha yakından görebilmek için birbirleriyle yarıştı.


Cumhurbaşkanı için cep telefonlarına sarılan vatandaşlar Erdoğan'ın bol bol fotoğraflarını çektiler.