Kahraman Gizem!

Antalya’da 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan katliamın detayları ortaya çıktı. Ölen gıda mühendisi Gizem Ege’nin namlunun ucundan tutarak diğer çalışanların kaçması için zaman kazandırdığı öğrenildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2017 Güncelleme 24 Aralık 2017, 00:00
Kahraman Gizem!

İÇİNDEKİLER

Kan donduran olay önceki gün Antalya'da yaşandı. Bir restoranda çalışırken 3 gün önce işten çıkartılan Saddam Korkmaz (26) pompalı tüfekle işyeri sahibi Gani Kocabaş (50), gıda mühendisi Gizem Ege (30) ve garson Şenol Öztaş'ı (47) öldürdükten sonra intihar etti. Katliamın ayrıntıları ortaya çıktı. Ege'nin diğer arkadaşlarının hayatını kurtardığı anlaşıldı. Korkmaz, olay günü Kocabaş ve Öztaş'ı vurduktan sonra 'sıra sana geldi' diyerek namluyu talihsiz kadına çevirdi. Genç kadın bir yandan "Çocuklarım var yapma, emzirdiğim bebeğim var" derken diğer yandan namlunun ucundan tutarak diğer çalışanların kaçması için zaman kazandırdı. Ancak gözü dönmüş saldırgan, Gizem'in tüm yalvarmalarına rağmen iki el ateş ederek öldürdü.

KENDİSİ AYRILMIŞ
Saddam Korkmaz'ın işten çıkartılmadığı, kendisinin işi bıraktığı da ortaya çıktı. Korkmaz'ın, önceki yıllarda ehliyetsiz araç kullanmaktan trafik cezası aldığı, cezayı ödememesi üzerine bankaya yatan maaşının bloke edildiği belirlendi. İddiaya göre Korkmaz "Maaşımı elden verin ve beni sigorta yapmayın" dedi. Ancak işyeri sahibi Kocabaş, kabul etmedi. Korkmaz işten ayrıldı. Caninin simit ve poğaça alıp, işyerine gittiği Gani Kocabaş ve diğer çalışanlarla kahvaltı yaptığı, bir ara dışarı çıkarak katliamı gerçekleştirdiği belirtildi.
Saddak Korkmaz'ın öldürdüğü işyeri sahibi Gani Kocabaş'ın ise her gün en az 15 kişinin karnını doyurduğu öğrenildi.


Erdoğan ÖZTÜRK