Cinsel saldırı

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un cin içip zabıta memuru Deniz Canpolat’ı taciz ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2017 Güncelleme 19 Aralık 2017, 00:00
Cinsel saldırı

İÇİNDEKİLER

İZMİR, taciz skandalı ile sarsıldı. Dikili'nin CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Tosun hakkında, zabıta memuru Deniz Canpolat'a sözlü ve fiziki tacizde bulunduğu iddiası üzerine, İçişleri Bakanlığı'nca inceleme başlatıldı. Başkan Tosun'un 17 Temmuz akşamı alkollü olarak yanına geldiğini ve kendisine sarılarak kucağına oturtmaya çalıştığını iddia eden Deniz Canpolat; Dikili Kaymakamlığı, İzmir Valiliği ve İçişleri Bakanlığı'na şikayette bulundu. Canpolat "Hala olayın şokundayım. Psikolojim bozuldu. Başkan o gece 3 şişe Cin içip yanıma gelmiş. Önce 'Gel bir sarılalım' diyerek ayakta bana sarıldı. Sonra beni kucağına oturtmaya çalıştı. Kendisini ağabey olarak görüyordum. Engel olmaya çalıştım. Ama o durmadı, tacizlerine devam etti" dedi.


Zabıta memuru Deniz Canpolat, "Bugüne kadar sırf eşi ve çocukları mağdur olmasın diye sustum. O ne yaptı. Beni ve kardeşimi işten attı" diye konuştu.