Pakistanlı bakan Erdoğan sevgisini anlattı

Pakistan Adalet Bakanı Zaferullah Khun, ülkesindeki FETÖ okullarına devlet tarafından el konulduğunu söyledi. Bakan Khun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkesinde çok sevildiğini belirterek, "Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’a gelse aday olsa, Türkiye’de aldığı oydan daha fazlasını alır." dedi.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 18 Aralık 2017, 21:41
Pakistanlı bakan Erdoğan sevgisini anlattı

İÇİNDEKİLER

Pakistan Adalet Bakanı Zaferullah Khun, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Türkiye'ye geldi.

"PAKİSTAN İLE TÜRKİYE İKİ KARDEŞTİR"
Bakan Khun, "Pakistan halkının sevgisini Türkiye halkına getirdim. Pakistan ile Türkiye iki kardeştir. Yaşasın Pakistan, yaşasan Türkiye" diye konuştu.
Basın mensuplarının sorusu üzerine Bakan Khun, "Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'a gelse, aday olsa Türkiye'de aldığı oydan daha fazlasını alır. Biz bütün insanları seviyoruz. Seçilmiş tüm insanları seviyoruz" dedi. Khun sözlerine şöyle devam etti.

"KİM TÜRKİYE'NİN KARŞISINDAYSA BİZ DE ONLARIN KARŞISINDAYIZ"
Türkiye ile Pakistan arasındaki kardeşlik, din kardeşliği, kültürel olarak kardeşliğimiz, tarihsel olarak kardeşliğimizdir. Temelimiz çok sağlam, ikimiz tek devlet diyebiliriz. Biz sizin mücadelenizi çok yakından takip ediyoruz. Kazandığınız için çok mutluyuz. Bunun için dualar ediyoruz. Her kim Türkiye'nin karşısında bir şey yapıyorsa, biz de onların karşısındayız. Pakistan'daki okullar devlet tarafından alındı. Devletin üst görevlileri tarafından idare ediliyor. FETÖ'den hiç kimse olmadı, olmayacak"