KK'dan yine FETÖ yalanları yine iftira

Uluslararası 17-25 Aralık kumpasına ortaklık eden Kılıçdaroğlu, iftira siyasetinden vazgeçmiyor. FETÖ'nün 2-3 yıl önceki yalanlarını yeniden ısıtıp gündeme sokma çabasında. MİT'in elinde Rıza Sarraf ile ilgili belge olduğu iftirasını 2015'te de gündeme getiren KK, MİT yazılı olarak yalanlayınca yine rezil olmuştu.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 05 Aralık 2017, 16:50
KK’dan yine FETÖ yalanları yine iftira

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün kaset kumpasıyla genel başkanlık koltuğuna oturan Kılıçdaroğlu, iftira siyasetini hepten alışkanlık haline getirmekle kalmadı FETÖ'nün siyasetteki borazancısı gibi davranmaya başladı. 17-25 Aralık'ın uluslararası düzeye taşınmasının üzerine kumpasın ortağı olan Kılıçdaroğlu Türkiye'nin altını oyma çalışmalarına devam ediyor.

Geçen grup toplantısında elinde salladığı kağıtlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi için çirkin iftiralar sıralayan KK, iddialarının hiç birini ispatlayamayınca rezil oldu. Belli ki bu rezilliğini unutturmak isteyen Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün yalanlarıyla Sarraf olayıyla ilgili bayatlamış iddiaları yeniden gündeme getirip ortalığı bulandırmaya çalıştı.

Her ortaya attığı iddia çürütülmesine rağmen bir türlü utanmak bilmeyen Kılıçdaroğlu, huyundan vazgeçmiyor. 2013'te MİT'in elinde Rıza Sarraf'la ilgili rapor olduğu yalanını ortaya atan KK, MİT'in yaptığı açıklamayla yine rezil olmuştu. Yine FETÖ'nün gazına gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün MİT ve Sarraf hakkındaki iddialarını yeniden gündeme taşıyarak son dönemde artırdığı algı operasyonlarına yenisini ekledi.

Kılıçdaroğlu aynı yalanı 2013 yılında dillendirdiğinde olay mahkemeye intikal etmiş, MİT de mahkemeye gönderdiği yazılı belgeyle KK'yı yalanlamıştı.

MİT'ten mahkemeye gönderilen yazıda, "Kayıtlarımızda yapılan araştırma neticesinde 18 Nisan 2013 tarihli Rıza Sarraf'ın suç işlediğine dair tespitleri içeren bir rapor hazırlanarak Başbakanlığa sunulmamıştır" ifadelerine yer verildi.

Kılıçdaroğlu'nun bu iddialarından hemen sonra söylediği sözler ise gerçek niyetini ortaya koyar nitelikteydi. Konuşmasının devamında " Hapiste milletvekili olmaz" diyen Kılıçdaroğlu PKK destekçisi vekillerin serbest bırakılmasını,KHK'la ile devletten temizlenen FETÖ'cü akademisyenlerin gerin alınmasını, FETÖ'nün ajanlığını ve propagandasını yapan militan gazetecilerin serbest bırakılmasını istedi.