Kamikaze savcı alarmı

FETÖ’nün yargıdaki kripto üyelerine karşı alarm verildi. FETÖ liderinin ‘kamikaze’ savcılara, “AK Partililere, hükümete yakın olanlara ve bürokratlara soruşturma açın, kamikaze gibi dalın” talimatı verdiği öğrenildi

Giriş Tarihi 04 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 04 Aralık 2017, 10:11
Kamikaze savcı alarmı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'yi 28 Şubat, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz'da gerçekleştirmeye çalıştıkları hain girişimlerle kaosa sokmak isteyen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yargıdaki kripto üyelerine karşı alarma geçildi. Yeni Asır'ın haberine göre Adliye ve emniyet birimleri uyarılarak yargı organlarında FETÖ üyesi kripto savcıların bulunduğu belirtildi.

"Kamikaze" adı verilen bu sözde savcıların herhangi bir girişimine karşı tedbirli olunması istendi. Türkiye'ye yönelik başlatılan savaşta FETÖ dahil tüm terör örgütlerini devreye sokan dış güçlerin 'Yargı' kanadında yeni kaos planı içinde oldukları ortaya çıktı.

YENİ KAOS PLANLARI
Türkiye'ye yönelik bir yandan ABD'de "iftiracı" yapılan Rıza Sarraf üzerinden başlatılan saldırıya, eline tutuşturulan bir takım "sözde" belgelerle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılmasının yankıları devam ederken, ülkede kamikaze savcılarla yeni bir kaos planı çıkarılmak istendiği istihbarat birimlerinin elde ettiği bilgiler sonrası deşifre edildi.

'SORUŞTURMA AÇIN'
İstihbarat kaynaklarına göre, eli kanlı terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in, şimdiye kadar hiçbir şekilde FETÖ ile bağlantısı bulunmayan herhangi bir şekilde ne kendisinin, ne de ailesinden biri soruşturma geçirmeyen ve halen aktif görevde olan kripto savcılara 'kamikaze gibi dalın' talimatı vererek 17-25 Aralık sürecinde olduğu gibi, AK Parti'de görev yapan bazı siyasetçilere ve hükümete yakın olan önemli ve medyatik işadamlarına yönelik gözaltı ve soruşturma başlatma planları içinde oldukları iddia edildi. Kamikaze Savcı nitelendirilen bu kripto savcıların yapabileceği bir harekete karşı tüm birimlerin alarma geçtiği ve çalışma başlatıldığı belirtildi.