Erdoğan: Özellikle altını çiziyorum, sakın ha!

Iğdır’da 6. Olağanüstü İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençler! Sakın, hiçbir gücün beşeri bir gücün makamların önünde eğilmeyin. Sakın ha, sakın ha, sakın ha! Mezhep ayrıcalığına düşmeyin... Gençler, Cumhurbaşkanınız olarak büyüğünüz olarak söylüyorum, sakın mezhep ayrıcalığına düşmeyin” dedi.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 02 Aralık 2017, 18:28
Erdoğan: Özellikle altını çiziyorum, sakın ha!

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Iğdır'a bu çağrı yapmak istiyorum. Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını Ak Parti'ye teslim etmenizi istiyorum. Gençlere de seslenmek istiyorum unutmayın hiç bir zaman beşer planında hiç bir gücün önünde eğilmedik. Biz kimsenin önünde eğilmedik biz sadece secdede eğildik. Bizim değerlerimizde Allah'a kulluk var.

Sakın ha makamların önünde eğilmeyin. Allah'tan başka önünde eğileceğimiz hiç bir kudret yoktur.

ÖZELLİKLE ALTINI ÇİZİYORUM, SAKIN HA!
Bizden önce Iğdır Ankara'ya çok uzaktı. Bize oy versin vermesin şehirlerimiz arasında hiç bir ayrım yapmadan haritaya baktığımız da tüm milleti görüyoruz.

Tek millet tek bayrak tek vatan. Hep beraber Türkiye olacağız.

Özellikle altını çizerek sesleniyorum sakın ha mezhep ayrıcalığına düşmeyin. Bizde illa İslam var. Bizi bölmek isteyenlerin oyununa gelmeyin. Etkin kimliğinden dolayı, dininden mezhebinden dolayı ötekileştirme artık bu ülkede tarih oldu. Biz birbirimizi Allah için seveceğiz. Hiç kimse bu ülkede kendini dışlanmış ötekileşmiş hissetmesin diye çalışıyoruz. AK Parti iktidarı budur.

NİYETİMİZ MİLLETİMİZE HİZMET, MENZİLİMİZ GÜÇLÜ TÜRKİYE
Kirli operasyonlara rağmen millete hizmet yolunda bir adım dahi geri atmadık. Niyetimiz milletimize hizmet, menzilimiz güçlü Türkiye.
Kurt köyünü değiştirir lakin huyunu değiştirmez. Bizim tüm iyi niyetimize rağmen huyundan vazgeçmedi. Son günlerde Cumhurbaşkanının akrabaları yurtdışına para gönderdi dedi. Az önce Kars'ta ipliğini pazara çıkardım. Kendisine davalar açıldı. Oradan gelen tazminat ile ihtiyacı olan hanım kardeşlerime korunma evi yapacağım.

BU ADAM ARTIK SİYASETİN DEĞİL PİSKİYATRİNİN KONUSUDUR
Ben sordum çevremize bunun sorunun ne olduğunu. Bir piskiyatris arkadaşım dedi ki bunun hastalığının adı Mitamoni'dir. Nedir Mitamoni onu da söyleyim yalan söyleme hastalığı. Bu adam artık siyasetin değil piskiyatrinin konusudur.