Vatana muhalefet

CHP, kaos lobisine hizmette sınır tanımadı. Kemal Kılıçdaroğlu sahte belgelerle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a iftira attı. Vekili olan Aykan Erdemir ise FETÖ’nün ABD’deki has adamı çıktı! Teröristbaşı Gülen’in Amerika’daki yapılanması içinde “Yıldızı parlayan” biri olarak tanıtılmaktaydı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2017 Güncelleme 30 Kasım 2017, 02:16
Vatana muhalefet

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanları, bir kez daha sahneye çıktı. ABD'de devam eden Sarraf davası üzerinden Türkiye'yi karalamaya çalıştı. Amerikan yargısı 17-25 Aralık kumpasını kuran FETÖ'cülerle işbirliği yaptı. Bunlardan bilirkişi oluşturup yalanları yeniden kaynattı. CHP de bu karanlık lobinin içinde yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün ürettiği yalan belgelerle hem Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hem de Türk milletine iftira attı. Eski vekili Aykan Erdemir de FETÖ'nün ABD'deki elemanlarından biri çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine "Türkiye'den, ABD'deki davaya sahte delil ve belge götürdüğü" iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Erdemir, FETÖ ve Yahudi lobileri ile sıkı ilişkileri olan bir isim olarak tanınmaktaydı.

12 GÜN SONRA KUMPAS...
Erdemir, 17-25 Aralık darbe girişiminden iki hafta önce 4 Aralık 2013 tarihinde "onursal başkanlığını" teröristbaşı Gülen'in yaptığı ABD merkezli Rumi Forum toplantısına katıldı. Türkiye karşıtı ABD'li düşünce kuruluşlarıyla bir araya geldi. ABD'de FETÖ elebaşı Gülen ile de görüştüğü tespit edilen Erdemir, o tarihte Washington'da bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da örgütün kontrolündeki sözde STK'larla buluşturdu. Erdemir- Kılıçdaroğlu ikilisinin bu ilginç ABD temaslarının ardından 12 gün sonra Türkiye'de 17-25 Aralık darbe girişimi patlak verdi. FETÖ'nün Amerika'daki yapılanması içinde "CHP'nin yükselen yıldızı" olarak parlatılan Erdemir, 2013'de ABD Dışişleri Bakanlığı'nın CHP yetkilileri ile yapacağı görüşmelere de liderlik yapan isim oldu. Örgütün kapatılan STV adlı yayın organının ABD bürosu açılışına katılan Erdemir, 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında FETÖ'nün olmadığı iddiasını dile getirmekten çekinmedi. Erdemir, İsrail merkezli Demokrasiyi Savunma Vakfı'nın (FDD) Türkiye uzmanları kadrosunda yer alıyor.

CHP'DEN İLK TORNİSTAN!
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ailesi hakkında ortaya attığı yalanlarla ilgili sahte belgeleri savcılıkla paylaşmayacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına ve iktidardan gelen 'Savcılığa başvurun' açıklamasına rağmen yargıdan kaçan CHP'nin sözcüsü Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına kılıf uydurdu: "Genel başkanımız suçtur demedi!" Bu arada Tezcan, araştırma önergesi verdiklerini belirterek, konunun Meclis'te tartışılmasını istediklerini söyledi.




FEZLEKESİ MECLİS'TE
Aralarında CHP lideri Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu 60 milletvekiline ait 121 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

ZAFER ŞAHİN