Sosyal medya KK'ya tepkisiz kalmadı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı yine iftiraların arkasına sığındı. KK'nın ahlaksız açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları #KasetleGelenDekontlaGider etiketiyle tepki gösteriyor.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2017, 18:05
Sosyal medya KK’ya tepkisiz kalmadı

İÇİNDEKİLER

Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu her zaman olduğu gibi yine yalan ve iftiraya sığındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin iftiralarına bir yenisini ekleyen Kılıçdaroğlu, Türk milletinin önünde bir kez daha küçük düştü. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında deli saçması iftiralar savurdu. Eline aldığı kağıt parçalarını belge gibi gösterip Erdoğan'ın ve ailesinin yurt dışında bankna hesapları olduğu yalanını söyledi. CHP, kanıt dedikleri belgeleri görmek isteyenlere ise 'paylaşamayız' dedi. İddialarının hiçbirini kanıtlayamadı.

Kılıçdaroğğlu'nun iftiralarına sosyal medya da tepkisiz kalmadı. #KasetleGelenDekontlaGider etiketini kullanan kullanıcılar, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı. #KasetleGelenDekontlaGider Twitter'ın TT listesine girdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, zamanın CGP Genel Başkanı Deniz Baykal'a FETÖ'nün dzüenlediği kaset kumpası sonrası CHP Genel Başkanı olmuştu.

İşte sosyal medyadan bazı tepkiler: