NATO-FETÖ ittifakının kitabını yazdılar!

FETÖ’nün, itiraf niteliğindeki ‘Türkiye’de ne yanlış gitti?’ adlı kitabında, 15 Temmuz’da rol alan subayların NATO’ya bağlı askerler olduğu için tutuklandığı yazıyor.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 27 Kasım 2017, 09:36
NATO-FETÖ ittifakının kitabını yazdılar!

İÇİNDEKİLER

FETÖ'nün 'The Fountain' (çeşme) adıyla yayınlanan dergisi NATO'ya bağlılık kitabı çıkarttı. "What Went Wrong With Turkey?" (Türkiye'de ne yanlış gitti?" başlığıyla yayımlanan kitap NATO-FETÖ ilişkisini gözler önüne seriyor. Kitapta hapishanedeki hain generallerin "NATO'ya bağlılıklarını bildiren" askerler olduğu, Türkiye'nin Suriye'ye asker göndermesine karşı oldukları ve NATO'daki uzmanların da bu hainlerin darbe girişiminin arkasında olmadığına inandığı gibi akılalmaz iddialarda bulunuluyor. İşte kitapta Türkiye'ye karşı NATO üzerinden oynana oyunun itirafları şöyle ifşa ediliyor:

NATO GÖREVLİLERİ VURGUSU
Darbe girişimi sonrası dev bir tutuklama dalgası başladı. 2 bin 700'den fazla yargı mensubu, 120 binden fazla kamu çalışanı görevinden alındı. 8 binden fazla asker görevlerinden alındı. Bunlardan 150'si NATO'ya bağlı subaylardı.

DARBENİN ARKASINDA 'GÜLEN YOK' YALANI
Yalanlarla dolu Kitapta şunlar yazıldı: Darbe girişiminin ardından ABD, Almanya, Birleşik Krallık, Avrupa Birliği ve NATO'daki profesyonel uzmanların yaptıkları çok sayıdaki inceleme ve senaryoya göre Türkiye'deki darbe girişiminin arkasında kesinlikle Gülenci askerler yok. İşin aslı şudur ki NATO karargâhlarında çalışan çok sayıdaki Türk generali darbe sonrasında hükümetin linç dalgasının kurbanı oldu. Bu da Türkiye'nin NATO'dan çıkabileceği olasılığını kuvvetlendirdi. Generaller hakkındaki suçlamalar tamamen yalandı.