Hedef Türkiye

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bayburt’a gitti. NATO tatbikatında kendisini ve Atatürk’ü hedef alan skandala sert tepki gösterdi. “Mesele şahıs, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye’dir, Türk Milleti’dir. Biz her şeye hazırlıklıyız” dedi. Bayburtlular’ın “Kurt gitti yazıya, meydan kaldı cıngıllı tazıya” sözünü anımsatan Erdoğan şöyle devam etti: “Meydanı asla bu kifayetsiz muhterislere bırakmayacağız.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2017 Güncelleme 20 Kasım 2017, 02:00
Hedef Türkiye

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bayburt Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katılarak partililere hitap etti. Vesayet odaklarının tüm güçleriyle üzerlerine yüklendiği 2007'de Bayburt'un yüzde 61 ile "demokrasi" dediğini söyledi. Erdoğan, konuşmasında medya üzerinden yürütülen kaos planlarına da dikkat çekti. "Gazete köşelerini tutmuş, televizyon ekranlarına ipotek koymuş, kültür ve sanat dünyasını esir almış bir avuç millet düşmanının ülkemizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. Bir taraftan Feto'nun söylemlerine borazanlık yapanlar, Avrupa kapılarını ağlama duvarına çevirirler, diğer taraftan da cumhuriyetimize sahip çıkmaktan bahsederler" dedi. Bayburtlular'ın kullandığı "Kurt gitti yazıya, meydan kaldı cıngıllı tazıya" sözünü anımsatan Erdoğan, "Bunların da sesleri sadece meydanı boş zannettiklerinde çıkıyor. Öyleyse meydanı asla bu kifayetsiz muhterislere bırakmayacağız" diye devam etti.

2019 DÖNÜM NOKTASI
Erdoğan, NATO'daki 'hedef skandalı'yla ilgili de şöyle dedi: "Diyorlar ki, AK Parti ve Erdoğan aradan çekilse her şey düzelecek. Şahsımızı hedef tahtasına oturtuyorlar. En son NATO tatbikatında hem Mustafa Kemal Atatürk'ü hem de şahsımı hedef tahtasına yerleştirip bir skandala imza attılar. Artık hepimiz çok iyi biliyoruz ki mesele şahıs meselesi, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye'dir, Türk milletidir. Önümüzdeki dönemin daha çetin sınamalarla geçeceğini tahmin etmek zor değil. Biz her şeye hazırlıklıyız. Artık belli uluslararası örgütlere sadece ileri garnizonluk yapan bir Türkiye de yok. 2019 yılında yapılacak seçimler, Türkiye'nin istikbal ve istiklal mücadelesinin en kritik dönüm noktalardı. Türkiye, 2019 kavşağını da geçtikten sonra inşallah çok daha güçlü ve hızlı bir şekilde hedeflerine ilerleyecektir." Erdoğan, AK Parti Gümüşhane 6. Olağan İl Kongresi'nde de şunları kaydetti: "FETÖ davalarındaki soruşturmalara ilerledikçe görüyoruz ki karşımızdaki yapı öylesine ince bir planla kurgulanmış ki bu örgütün bizim insanlarımızın eseri olması mümkün değil. Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet, böyle bir yapı...



​HAVAALANI MÜJDESİ...
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan konuşmasında müjdeleri de verdi. "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt havalimanlarını bitecek" dedi. Bu arada yaşlısı, genci Erdoğan'a büyük ilgi gösterdi.



​HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Cumh urbaşk anı Erdoğan, Trabzon'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "2019 kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimlerini yapacağız. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Hasan AY