Erdoğan'dan Bayburt'ta çarpıcı mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'ta partisinin il kongresinde konuştu. Erdoğan, "Gazete köşelerini tutmuş, televizyon ekranların ipotek koymuş bir avuç millet düşmanının milletimizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. Bunların gazetelerinde, şehitlerimize 'şehit' demeye dahi dilleri varmaz." dedi.

Giriş Tarihi 19 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 19 Kasım 2017, 14:25
Erdoğan’dan Bayburt’ta çarpıcı mesajlar

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta AK Parti il kongresinde yaptığı konuşmasında "Bir avuç millet düşmanının milletimizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburtluların sözünü hatırlattı:

"Bayburtlu kardeşlerimizin dediği gibi; kurt gitti yazıya, meydan kaldı cıngıllı tazıya. Bunların da sesleri sadece meydanı boş zannettiklerinde çıkıyor. Meydanı boş bırakmayacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
Biz değişim dedikçe adeta birilerinin uykusu kaçıyor. Genel başkan değişikliğini dahi kasetle yapabilenler, AK Parti'nin bütün bu süreçleri şeffaf yürütmesinden rahatsızlık duyuyorlar. Tüm seçimleri kaybetmiş zat, AK Parti'ye dil uzatma hadsizliği gösteriyor. Şark kurnazı bu çevrelere diyoruz ki, siz dönüp önce kendinize bir bakın. Demokrasi karneleri o kadar kötü ki, bunların pişkinliğini biz de hayretle takip ediyoruz. Bunların ikiyüzlülüğüne daha fazla tahammül göstermeyeceğiz. Gazete köşelerini tutmuş, televizyon ekranların ipotek koymuş bir avuç millet düşmanının milletimizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. Gazetelerinede, şehitlerimize 'şehit' demeye dahi dilleri varmaz.

"PENSİLVANYA'DAKİ ŞARLATAN..."
Bayburtlu kardeşlerimizin dediği gibi; kurt gitti yazıya, meydan kaldı cıngıllı tazıya. Bunların da sesleri sadece meydanı boş zannettiklerinde çıkıyor. Meydanı boş bırakmayacağız. Bu ruhu faşist, beslenme kaynağı komünist, söylemi popülist çevreye sesleniyorum. Demokrasi düşmanlığı, ezan bayrak düşmanlığı yaptığınız günler artık sona ermiştir. Pensilvanya'daki şarlatan gibi ihanet devriniz kapanmıştır. Türkiye, 1400 yıllık medeniyet değerlerinden, ne 2000 yıllık değerlerinden, 94 yıllık cumhuriyet değerlerinden asla geri adım atmayacaktır.

"AK PARTİ BUNLARIN OYUNLARINI, PLANLARINI BOZDU"
Bizim derdimiz başka diyorsanız o da birilerinin bileceği iştir. Biz kendi yolumuzdan dönmeyeceğiz. Ülkemizi, saplantılarınızın oyuncağı haline getirmenize göz yummayacağız. 2019 yaklaştıkça çelme takmak isteyenlerin operasyonları da artacaktır. Birkaç gündür yaşadıklarımız gerçeği görmek isteyenler için yeterlidir. Geçtiğimiz aylarda Avrupa ülkeleri başkentlerinin birinde alnımıza silah dayanmış posterlerle gösteriler yaşanmıştır. Şahsımız öldürene araba vermeyi vaadeden densizler ortaya çıkmıştı. Bütün bunlar olurken bazıları sanıyordu ki sorun Tayyip Erdoğan'dır. Sorun AK Parti'dir. AK Parti bunların planlarını, oyunlarını bozdu. AK Parti Türkiye'yi 3 kat büyüttü. Bunu hazmedemiyorlar.