CHP'li vekillerden skandal paylaşım

Türkiye'nin ABD'ye verdiği nota CHP'yi gerdi. Milli duruş sergilemekten uzak Türkiye karşıtı hangi grup varsa onların yanında yer alan CHP'li vekiller Twitter hesabından alçakça paylaşımlarda bulundular.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 17 Kasım 2017, 18:39
CHP’li vekillerden skandal paylaşım

İÇİNDEKİLER

Sadece adında halk kelimesi geçen halktan uzak parti CHP yeni bir rezalete daha imza attı. Türkiye'nin ABD'ye verdiği iki notayı CHP hazmedemedi. Türkiye İran savaşırsa İran'dan yana olurum diyen ve Türkiye'nin DEAŞ'a yardım ettiği yalanını ortaya atıp şikayet yarışına giren CHP'nin FETÖ destekçisi vekili Eren Erden, FETÖ'cüler için gözyaşı döken Mahmut Tanal ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sosyal medya hesabı Twitter'dan Türkiye'yi hedef aldı. Bir ana muhalefet partisi gibi değil ABD'nin vekilleri gibi hareket eden CHP'lilerin skandal paylaşımlarına sosyal medyada tepki yağdı. Ağız birliği etmişçesine kopyala yapıştır tweet atan CHP'liler, "AKP'nin ABD'ye yolladığı nota" şekilde Pir Sultan Abdal'a ait olan 'ötme bülbül ötme' türküsünü paylaştılar. Sosyal medya kullanıcıları ise CHP'lileri adeta yerin dibine soktu. Bir twitter kullanıcısı "Hiç komik değil. Bu sözler Pir Sultan'a aittir.Bu eserler sadece bir şarkı-türkü değildir. Bu topraklarda yeri olan bir inancın manevi değerleridir. Kendinize başka geyik muhabbeti araçları bulun" diye tepki gösterdi.



CHP'li vekillerin skandal paylaşımlarını CNN Türk de manşetten okurlarına servis etti...

"EN AZINDAN SEVİYENİZİ SIFIRA YÜKSELTİN"
Bir başka twitter kullanıcısı ise, "Bir kez daha bizim vekilimiz olmadiginizi gosterdiniz ayrica parti adina degil devlet adina verilir nota seviyeyi en azından sıfıra yükseltin" diye yazdı. İşte o tepkilerden bazıları:

İran milletvekili oldugu için boşa laf anlatmayın.

Biz neden iktidar olamıyoruz adlı bir tweet atmış vekilimiz

Milletvekili olmak ile twitter trollü olmak arasında kalakalmışsın

Böyle durumda Ülkenin arkasında durup destek olacağına tabi siz bu ülkenin mv.iseniz kalkmış ülkeniniz verdiği tepki ile alay ediyorsunuz! Ama gerçi siz TR İran savaşında İran tarafına geçecektiniz demi yani bu ülkenin MV. değilsiniz ondandır bu tavrın