Kumpasın ortağı Hürriyet

Türkiye'yi çembere almak için uluslararası 17/25 Aralık operasyonuna Doğan Medya'sı anında ortak oldu. FETÖ kumpasının montaj kasetlerini FBI dinlemesi gibi göstererek, şimdiden algı operasyonuna başladılar.

Giriş Tarihi 16 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 17 Kasım 2017, 14:01
Kumpasın ortağı Hürriyet

İÇİNDEKİLER

Kumpas belgelerle 17/25 Aralık hükümeti devirme operasyonunda başarılı olamayan FETÖ'cü kuklaların sahipleri, 15 Temmuz'da asker kılığına girmiş FETÖ'cü teröristleri Türkiye'nin üzerine saldı. Başkomutan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve milletin el ele vermesiyle kalleş girişimi gerçekleştiren FETÖ'cü katiller ve arkasındaki güçler hüsrana uğratıldı. Şimdi ise Rıza Sarraf üzerinden Türkiye'yi ekonomik olarak köşeye sıkıştırma planı yapılıyor. Kirli planın Türkiye'deki ortaklığını ise Hürriyet gazetesi üstlendi.

"ÜLKE ALEYHİNE POZİSYON ALMIŞ DURUMDA"
Avukat Mustafa Doğan İnal, Hürriyet'in yaptığı algı operasyonun amacını attığı tweet ile açıkladı. İnal, Hürriyet Gazetesi New York temsilcisi Razi Canikligil'in attığı tweete cevap verdi.





HÜRRİYET ALGI OPERASYONUNA BAŞLADI
FETÖ'nün 17/25 Aralık darbe girişimindeki montaj kasetleri ABD tarafından yeniden kullanıma açıldı. Hürriyet ise, FETÖ kumpasının montaj kasetlerini FBI dinlemesi gibi göstererek, şimdiden algı operasyonuna başladı. Hürriyet'in haberinden anlaşılacağı üzere Amerikan istihbaratı FETÖ kumpasının montaj kasetlerini kendileri dinlemiş gibi göstererek alçak saldırının nasıl yapılacağıyla ilgili ipuçları verdi.

HANDE FIRAT DA DEVREDE
Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat da kumpası yayan isimlerden bir tanesi. Fırat, Hürriyet'in haberini sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşarak Türkiye'ye yönelik kumpasın medya ayağında yer aldı.