Küresel güçlerin güdümünde CHP ve HDP destekli LGBTİ provokasyonu

CHP ve HDP'nin destek verdiği LGBTİ grupları 'demokrasi ve özgürlük' adı altından toplumun milli ve manevi değerlerini tahrip ederek ahlaksızlığı meşrulaştırmak için özellikle Alman vakıfları tarafından fonlanıyor. Türk milletinin aile yapısını bozmak ve gençleri sapkınlığa yöneltmek için LGBTİ gruplarını emperyalist güçlerin bir proje olarak kullanıyor.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 14 Kasım 2017, 23:09
Küresel güçlerin güdümünde CHP ve HDP destekli LGBTİ provokasyonu

İÇİNDEKİLER

Türk milletinin yapısını bozmak ve milli değerlerden uzak bir gençlik hedefleyen emperyalist güçler LGBTİ grupları üzerinden temel yapı taşlarımızı hedef alıyor. Ahlaksızlığı meşrulaştırmak ve yaygınlaştırmak için finansal spekülatörler ve Alman Vakıfları tarafından fonlanan gruplar eşcinselliği normalleştirmeye çalışıyor.

LGBTİ, ABD'de ortaya çıkan 'eşcinsel hareketi' gruplarıdır. Bunlari "lezbiyen, gey, biseksüel, transeksüel, interseksüel" eşcinsel kelimelerin baş harflerinin kısaltmasından oluşuyor. Bu hareket Türkiye'nin milli, manevi, ahlaki ve toplumsal değerleriyle tamamen çelişiyor. Eşcinsel grupların amacı da milletin değerleriyle oynamak. Özellikle Doğan Medya grubu da eşcinsel örgütleri sempatik göstermek için medya desteği veriyor.


ALMAN VAKIFLARI TARAFINDAN FİNANSE EDİLİYOR
Finans spekülatörü Soros 'demokrasi' maskesi altında eşcinsel örgütleri destekliyor. Soros'un Açık Toplum Vakfı tarafından fonlanan gruplar provokasyon için kullanılıyor. FETÖ'den tutuklanan ajan Osman Kavala da Açık Toplum Vakfı'nın yönetim kurulu üyesi. Soros'un yanı sıra Alman Vakıfları da eşcinsel örgütlere finansal destek sağlıyor.



LGBTİ'DEN PROVOKATİF EYLEMLER
Eşcinsel gruplar Türkiye'de çeşitli eylemler yaparak toplumun dini değerlerine de hakaret ediyor. Gezi olaylarında aktif rol alan gruplar, sistemli bir şekilde eylemlere katılarak provokasyon ekseninde buluşuyor. LGBTİ yine izinsiz 'onur yürüyüşü' tertip ederek İslam'a hakaret eden pankartlar açmıştı. Ramazan ayına denk gelen eylemde "Recep'le Şaban'ın aşkına Ramazan engel olamaz" şeklinde alçakça bir pankart açıp Müslüman halkın hassasiyetlerini tahrik etme gayretine girmişlerdi.



CHP VE HDP DESTEKLİYOR
Eşcinsel gruplarına CHP ve HDP destek veriyor. Düzenlenen yürüyüşlerde en ön sırada CHP ve HDP'li vekiller yer alıyor. Bu örgütleri meşrulaştırmaya çalışıyorlar. CHP'li belediyeler de LGBTİ Onur Haftası resepsiyonları düzenleyerek ahlaksızlığa ortak oluyor.