Adar sarkıntılık eden tacizciyi dövdü!

Dünya Şampiyonu sporcumuz Yasemin Adar sarkıntılık eden tacizciyi dövdü!

Giriş Tarihi 11 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 11 Kasım 2017, 11:37
Adar sarkıntılık eden tacizciyi dövdü!

İÇİNDEKİLER

Dünya Şampiyonu Milli güreşçimiz Yasemin Adar sosyal medya hesabından tacizcisini yumrukladığını açıkladı!



Milli güreşçi Yasemin Adar, kendisini taciz eden bir kişiye yumruk attığını sosyal medya hesabında açıkladı; tacizci Adar'dan şikayetçi oldu.



Adar, olaya ilişkin olarak "Adamın biri sarkıntılık yaptı bende yumruğu çaktım ağzına hastanelik olmuş şikayetci olmuş sorun değil o yumrugu tüm kadınlar adına attım" mesajını paylaştı.



Milli Güreşçi ve eski gülle atıcı Yasemin Adar sosyal medya hesabından kendisine sarkıntılık eden bir adama yumruk attığını duyurmasının ardından kendisine destek mesajları yağdı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Şampiyonu olan Milli Güreşçi Yasemin Adar'ı gönderdiği telgraf ile kutlamıştı.



Oyuncu Nurgül Yeşilçay, kendisine sarkıntılık eden adama yumruk atan milli güreşçi Yasemin Adar'a destek mesajı verdi.



Adar'ın bu hareketiyle ilgili olarak yapılan haberi gören oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından böyle bir davranışta bulunan hemcinsine destek mesajı verdi. Nurgül Yeşilçay milli güreşçiye 'Eline sağlık bacım' sözleriyle destek verdi.



Spor hayatına yüksek güç gerektiren bir spor olan gülle atma ile başlayan Adar, daha sonra güreşte mücadele etmeye başladı.

Yasemin Adar Dünya Güreş Şampiyonası'nda kadınlarda 75 kiloda finalde Vasilisa Marzaliuk'u 5-4'lük skorla mağlup ederek Dünya Şampiyonu olmuştu. Karşılaşmanın bitiminden sonra Türk bayrağı ile salonda tur atan milli güreşçi, daha sonra büyük bir sürpriz yaşadı.

Mindere çiçek ve yüzükle çıkan Erdem Yiğit, diz çökerek Yasemin Adar'a evlilik teklifinde bulundu. Teklifi kabul ettiği görülen Milli Güreşçi Yasemin Adar, yüzüğü parmağına takarak Erdem Yiğit'e sarıldı.