Serpil Kemalbay'dan skandal sözler

PKK'nın siyasi ayağı HDP, teröristlere ağır darbe vuruldukça ortaya çıkmaya başlıyor. Çocukları dağa kaçıran PKK'ya tek laf edemeyen HDP Eş Genel Başkanı Kemalbay, kahraman askerlerimizle bölücü teröristleri bir tutarak "İster asker postalı giysin ister mekap giysin biz çocuklarımızı bu militarizmden ve çatışma ortamından uzaklaştırmanın yoluna bakmamız gerekiyor" dedi.

Giriş Tarihi 05 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 05 Kasım 2017, 20:56
Serpil Kemalbay’dan skandal sözler

İÇİNDEKİLER

HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay'dan skandal ifadeler! Kemalbay, Vatanı için mücadele eden kahraman askerlerimizle bölücü teröristleri bir tutarak ' İster asker postalı giysin ister mekap giysin biz çocuklarımızı bu militarizmden ve çatışma ortamından uzaklaştırmanın yoluna bakmamız gerekiyor' dedi.

Kemalbay, DBP Diyarbakır İl Başkanlığı binasında düzenlenen partisinin il kongresinde yaptığı konuşmada, birlikte özgür ve kardeşçe yaşam hedefi için umutlarını hiç kaybetmeden mücadele ettiklerini savundu.

ASKERLERİMİZLE BÖLÜCÜ TERÖRİSTLERİ BİR TUTTU
Kemalbay, 2013-2015 yılları arasında barış ve huzurun sağladığını işaret ederek, "Bugün bu coğrafyada yaşayan halklarımızın çocukları ölüyor. İster asker postalı giysin ister mekap giysin biz çocuklarımızı bu militarizmden ve çatışma ortamından uzaklaştırmanın yoluna bakmamız gerekiyor. Bütün annelerin gözyaşı değerli. Bütün anneler, gençler ve çocuklarımızın tamamı için 'barış' diyoruz. " ifadelerini kullandı.