‘Gay değilim’

Ünlü futbolcu Ali Turan, “Cinsel tercihimi anlatmaktan utanıyorum. Ancak geçmiş yaşantım en büyük delilimdir” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2017 Güncelleme 02 Kasım 2017, 02:06
‘Gay değilim’

İÇİNDEKİLER

Gazetemiz Takvim'in Anadolu kulüplerinden birinde top koşturan A.T.'nin eşinden, "Kendimi erkek gibi hissetmiyorum" diyerek bir süre önce boşandığı iddiasını haber yapması, gündem oluşturdu. Haberde adı ve soyadı açıkça yazılmadığı halde o kişinin kendisi olduğunu belirten Ali Turan, eşinden gizlice boşandığını ancak "Gay" olmadığını söyledi...

GEÇİNEMEDİK...
Atiker Konyaspor forması giyen Ali Turan yaptığı açıklamada, "Her evlilikte olabileceği gibi bizim evliliğimizde de mahkemece şiddetli geçimsizlik olarak tanımlanan bir takım anlaşmazlıklar meydana geldi. Mahkemece gizlilik kararı verilen bir yargılama neticesinde boşandık. Bağlı olduğumuz değerler silsilesi nedeni ile ne evliliğim hakkında ne de ayrılığım hakkında en ufak bir beyanım olmadı. Kendimi, cinsel tercihimi anlatmaktan utanıyorum. Ancak geçmiş yaşantım en büyük delilimdir" dedi.

TALEBİM OLMADI
Haberde R.A diye adı geçen kişinin kendisi olduğunu belirten Rana Altıntaş, bir internet sitesine konuşarak, "Biz eşimle 10 gün önce sessiz sedasız boşandık. Hatta yayın yasağı da vardı. Yazılanlar doğru değil. Benim mahkemede böyle bir talebim olmadı. Bu şekilde gündeme geldiğimiz için üzgünüm" diyerek eski kocası Ali Turan'a sahip çıktı.

TWITTER 'DA GÜNDEM YARATTI
Gizlilik kararı aldırınca insan altında başka şeyler arıyor.
Ali Turan eskiden Deniz Seki'nin sevgilisi değil miydi?
Belki karısından boşanmak için yalan söylemiştir!
İnsanların tercihleri bizi ilgilendirmez...
Niye açıklama yapma gereği duymuş ki!
Bu eşcinsellik mevzusu da moda oldu!
Ali Turan homofobik olmayan bir açıklama yapmış. Tebrikler....