Altepe ve Gökçek istifa etti, sırada Balıkesir var

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı. Sırada ise Balıkesir var.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2017, 20:26
Altepe ve Gökçek istifa etti, sırada Balıkesir var

İÇİNDEKİLER

AK Parti'de istifası beklenen üç belediye başkanı da görevlerinden ayrılıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti.

ALTEPE İSTİFASINI AÇIKLADI
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, istifa ettiğini açıkladı. Altepe, "Ömrünü bu davaya adamış biri olarak kavgadan yana hiç olmadım. Liderimizle ters düşmeyeceğiz, bize yakışanı yapacağız." dedi.

GÖKÇEK: CUMARTESİ İSTİFA EDECEĞİM
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu. Melih Gökçek 28 Ekim Cumartesi günü istifa edecek..

Gökçek, "İnşallah cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim" dedi.

SIRADA BALIKESİR VAR
Altepe ve Gökçek'in istifalarını açıklamasıyla birlikte gözler Balıkesir Belediye Ahmet Edip Uğur'a çevrildi. Ahmet Edip Uğur'un Çarşamba günü istifa edeceği belirtiliyor. Türkiye'nin 2019'a giderken AK Parti'de yenileşme ve değişim hareketinin devam edeceğinin altını çiziliyor...